Válaszra vár

Zöldterület rendbetétele és a ráparkolás megakadályozása

FRISSÍTÉS 2019.08.16.:
Újra elkezdtek itt a zöldterületen parkolni az autók. Kérem a Közterület Felügyeletet, hogy ismét fokozottan ellenőrizze a helyszínt.
------------------------

2018. szeptemberében bejelentettem, hogy a Mester utca 83-85 előtti zöldterületen rendszeresen parkolnak gépjárművek.
https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/35525/ix-kerulet-mester-utca-parkolas-a-zoldteruleten
A probléma azóta sem oldódott meg teljesen, bár csökkent és szoktam látni a Közterület Felügyelet intézkedésének a nyomát. A bejelentésben látható, hogy tavaly szeptemberben hogyan nézett ki a terület, ide pedig mellékelem a jelenlegi állapotot. A felület hepehupás, a fű letaposva és ritkás. Azt szeretném kérni az illetékesektől, hogy tegyék rendbe a területet és alkalmazzanak valami olyan megoldást, ami megakadályozza, hogy a területet újra tönkretegyék a ráparkoló autósok. (Például bokrok ültetése vagy a mellékelek egy XI. kerületi igen ötletes megoldásról képet is.) Előre is köszönöm az intézkedésüket.

Probléma helyszíne
Budapest I. kerület, Várkerület, Mester u. 83-85

Hozzászólások

 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: IX. kerület Ferencvárosi Közterület-felügyelet

 • g g megváltoztatta a bejelentés illetékesét "FŐKERT"-ról "IX. kerület Ferencvárosi Közterület-felügyelet"-ra.

 • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "2018. szeptemberében bejelentettem, hogy a Mester utca 83-85 előtti zöldterületen rendszeresen parkolnak gépjárművek. https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/35525/ix-kerulet-mester-utca-parkolas-a-zoldteruleten A probléma azóta sem oldódott meg teljesen, bár csökkent és szoktam látni a Közterület Felügyelet intézkedésének a nyomát. A bejelentésben látható, hogy tavaly szeptemberben hogyan nézett ki a terület, ide pedig mellékelem a jelenlegi állapotot. A felület hepehupás, a fű letaposva és ritkás. Azt szeretném kérni az illetékesektől, hogy tegyék rendbe a területet és alkalmazzanak valami olyan megoldást, ami megakadályozza, hogy a területet újra tönkretegyék a ráparkoló autósok. (Például bokrok ültetése vagy a mellékelek egy XI. kerületi igen ötletes megoldásról képet is.) Előre is köszönöm az intézkedésüket."-ról "FRISSÍTÉS 2019.08.16.: Újra elkezdtek itt a zöldterületen parkolni az autók. Kérem a Közterület Felügyeletet, hogy ismét fokozottan ellenőrizze a helyszínt. ------------------------ 2018. szeptemberében bejelentettem, hogy a Mester utca 83-85 előtti zöldterületen rendszeresen parkolnak gépjárművek. https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/35525/ix-kerulet-mester-utca-parkolas-a-zoldteruleten A probléma azóta sem oldódott meg teljesen, bár csökkent és szoktam látni a Közterület Felügyelet intézkedésének a nyomát. A bejelentésben látható, hogy tavaly szeptemberben hogyan nézett ki a terület, ide pedig mellékelem a jelenlegi állapotot. A felület hepehupás, a fű letaposva és ritkás. Azt szeretném kérni az illetékesektől, hogy tegyék rendbe a területet és alkalmazzanak valami olyan megoldást, ami megakadályozza, hogy a területet újra tönkretegyék a ráparkoló autósok. (Például bokrok ültetése vagy a mellékelek egy XI. kerületi igen ötletes megoldásról képet is.) Előre is köszönöm az intézkedésüket."-ra.

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Újra elkezdtek itt a zöldterületen parkolni az autók. Kérem a Közterület Felügyeletet, hogy ismét fokozottan ellenőrizze a helyszínt.
 • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Rendben, de az alábbi, szintén IX. kerületi helyszíneken viszont nem zajlik építkezés, lehetne pótolni a kiszáradt fákat. Ezeken a helyszíneken miért nem történik mégsem meg?
  https://jarokelo.hu/bejel
  ...
 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • FŐKERT válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Járókelő Blog Ügyintéző: Győri Sándor
  részére

  Tisztelt Járókelő Blog!

  A 00043813 számú bejelentésre az alább
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Kövér Blanka elküldte az ügyet az illetékesnek: FŐKERT

 • Kövér Blanka megváltoztatta a bejelentés illetékesét "I. kerület"-ról "FŐKERT"-ra.

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  A tavalyi állapot, illetve a XI. kerületi megoldás:
 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  gallyazás

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Járókelő Cila
  Aladár utca (I. kerület, Várkerület)
 • Megerősítésre vár
  1
  Megerősítésre vár
  1

  Elhanyagolt Park

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Kagyló utca (I. kerület, Várkerület)
  Vissza az oldal tetejére