Megoldott

Elfordított veszélyt jelző tábla

Az M1/M7 budapesti kivezető Egér úti lehajtóján van egy, a fordított irányú behajtásra figyelmeztető tábla (nagy tiltó fekete tenyérben egy behajtani tilos tábla, mindez feltűnő, neonsárga, álló téglalap alakú felületen.
Sajnos az időjárás, vagy felelőtlen emberek 180 fokkal elfordították, a fordított irányban M1/M7-re való felhajtó autós így így nem láthatja, viszont a lehajtón néz szembe velünk..

Az M1/M7 kivezető Egér úti lehajtóján már magam is többször találkoztam olyannal, aki a sötétben elvétette a felhajtó bejáratát és egyel előbb, a lehajtón, a forgalommal szemben igyekezett az autópályára, ahonnan akár 100km/óra sebességgel is érkezhet jármű! Nagyon veszélyes!
A táblát, ha már kitették, vissza kellene fordítani a megfelelő irányba. Másrészt a mostani elhelyezése túl mélyen van, az Egér útról rákanyarodó autós a mostani helyén, ha jól állna is, csak nagyon későn veszi észre. Inkább a lehajtó Egér úti végénél kellene elhelyezni, esetleg mindkét oldalon egyet-egyet, hogy már a rákanyarodáskor feltűnjön a rossz irány. Behajtani tilos táblák vannak, de sötétben nem elég feltűnőek.
A video a lehajtáskor készült, a tábla fordított állása jól látható.
Üdvözlettel:
Kálmán

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Egér út

Hozzászólások

  • Fónai Kende lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Köszönjük a visszajelzést!
  • Keresztesi Kálmán hozzászólt a bejelentéshez.

    Most jártam arra, megoldódott!!! Köszönet a jarokelo.hu-nak is!
  • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Keresztesi Kálmán bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére