Megoldott

Elektromosautó-töltő használatához parkolóhely nem biztosított

A Gaál József út és a Határőr út sarkán létesített elektromosautó-töltő melleti útszakaszt nem biztosítja olyan tábla, ami szabályozza az ott parkolást. Ezért az autósok természetesen parkolásra (várakozásra) használják ezt a területet, így a töltő nem tudja ellátni a funkcióját, és a célzottan ideérkező autós nem tudja tölteni az elektromos járművét. Ilyen töltők mellett csak elektromos autóval vagy tölthető hibridautóval és csak a töltés idejére lehet megállni, amit várakozni tilos tábla és ideális esetben felfestés is szabályoz. Mintakép mellékelve. Tisztelettel szeretném kérni ezek pótlását.

Probléma helyszíne
Budapest XII. kerület, Hegyvidék, Gaál József út 12

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Köszönjük a visszajelzést!
  • Thomas Magnum hozzászólt a bejelentéshez.

    Már felfestéssel is jelzik a 2 helyet, így már többé-kevésbé használható a töltő. Szerintem lezárhatjuk megoldottként, köszönöm.
  • Thomas Magnum hozzászólt a bejelentéshez.

    Szomorú ez a hozzáállás, még akkor is, ha kapacitáshiánnyal küzdenek a közteresek. Sajnos a táblázás óta nem volt olyan nap, hogy ne parkoltak volna a kijelölt helyen. Ma is be kellett telefonálnom, k...
  • Járókelő Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A XI. kerületben kértem már az ottani közterület-felügyelet intézkedését, mert ráparkoltak belsőégésűvel a villanyautós töltőre. Burkoltan azt javasolták, hogy inkább töltsek máshol, mert úgy sem tudj...
  • Thomas Magnum hozzászólt a bejelentéshez.

    Megjött a tábla, köszönjük. Már csak a közterület-felügyeletnek kellene időben kiérkezni, mert így használhatatlanoka töltők.
  • Anonim felhasználó hozzászólt a bejelentéshez.

    Igen, tábla + felfestés is szükséges!
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata

  • Thomas Magnum bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére