Megoldásra vár

Ferihegy vasúti megállóhely

Anonim Járókelő

Tűrhetetlen állapotok uralkodnak a Ferihegy elnevezésű vasúti megállóhelynél. Nem részletezem, ugyanis csak itt ezen az oldalon már számos bejelentés történt ilyen irányban. Állítólag a MÁV 2020-ban új lifteket fog üzembe helyezni. Addig türelmet és megértést kér...

Úgy gondolom, nem elvárható hogy a vasúti sínek fölötti átjárók lépcsőin cipekedjenek az utasok. Nem elvárható hogy kézzel vigyék át itt a - főleg külföldi túrísták - az emberek poggyászaikat illetve az édesanyák és idős emberek a babakocsikat illetve lépcsőn cipeljék fel-le.

Fontos lenne, hogy a MÁV a helyzet megnyutató rendezéséig is egy olyan ideiglenes megoldást alakítson ki, mely az utasoknak nem jelent aránytalanul nagy megterhelést. A jelenlegi helyzet terhe kizárólag az utasok vállát nyomja, a cipekedés aránytalanul nagy megterhelés számukra.

Kérem Önöket, tisztelt MÁV, hogy haladéktalanul intézkedni szíveskedjenek. Ideiglenes rámpákat vagy a felüljárót megkerülő, a síneket közvetlenül keresztező átjárókat legyenek szívesek kialakítani. Ez nem kerül Önöknek sok pénzbe, az utasoknak azonban ilyen ideiglenes megoldások is sokat segítenének!

Probléma helyszíne
Budapest XVIII. kerület, Pestszentlőrinc-Pest, Szinyei Merse u. 8

Hozzászólások

 • Járókelő Gergő hozzászólt a bejelentéshez.

  Részletes, egzakt, kielégítő válasz, amelyből megismerhettük az illetékes álláspontját egy évek óta fennálló problémával kapcsolatban. Köszönjük szépen!
 • Fülöp Balázs megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • MÁV Zrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő!

  Köszönjük a tárgyi bejelentést, amelyet továbbítottunk az érintett szervezeti egység részére. Bízunk abban, hogy illetékes munkatársaink megoldást találnak az átépítésig, az Utasai
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Dobos Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: MÁV Zrt.

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére