Megoldásra vár

Kerékpártámaszok rögzítése

FRISSÍTÉS: 2019.03.25.
"Továbbra sincs változás, és még a sablonválaszt sem küldte el a kerület. "
-------------------------------------------------------------------------------------
FRISSÍTÉS 2019.02.18.:

"30 napon belül nem érkezett semmilyen visszajelzés (sajnos nem meglepő), és változás sincs."

------------------------------

A Pasaréti téren, az ALDI előtti, önkormányzat által üzemeltetett kerékpártámaszok rögzítése csapnivaló. Az egyik támasz kidőlt, és a többinél is rozsdás, kilazult csavarok láthatók. Félő, hogy az egyébként ergonomikus és biztonságosnak tűnő támaszokat egyszerűbb a kerékpárral együtt ellopni, mint egy jó lakatot levágni.

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Kelemen László u. 17

Hozzászólások

 • Fülöp Balázs megváltoztatta a bejelentés állapotát "Megerősítésre vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Szász László hozzászólt a bejelentéshez.

  Nincs változás.
 • Szász László visszajelzésére vár.

 • Szász László hozzászólt a bejelentéshez.

  A Műszaki Osztály tájékoztatása szerint a kerékpártámaszok javítását megrendelték. A kivitelező jelezte, hogy a fogadó felületet is át kell alakítani, mert az aszfalt nem alkalmas a csavarok megtartás...
 • Biciklis Anita megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • II. Kerületi Városfejlesztő Zrt hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt Bejelentő!

  Köszönjük észrevételét.
  Bejelentését továbbítottuk az illetékes Önkormányzati Osztály felé, akik meg fogják vizsgálni az Ön által említett problémát, majd a rendelkezésükre álló k
  ...
 • Biciklis Anita hozzászólt a bejelentéshez.

 • Szász László hozzászólt a bejelentéshez.

  Mellékelek néhány ma reggeli képet.
 • H. Annamária elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerület

 • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2019.02.18.: "30 napon belül nem érkezett semmilyen visszajelzés (sajnos nem meglepő), és változás sincs." ------------------------------ A Pasaréti téren, az ALDI előtti, önkormányzat által üzemeltetett kerékpártámaszok rögzítése csapnivaló. Az egyik támasz kidőlt, és a többinél is rozsdás, kilazult csavarok láthatók. Félő, hogy az egyébként ergonomikus és biztonságosnak tűnő támaszokat egyszerűbb a kerékpárral együtt ellopni, mint egy jó lakatot levágni."-ról "FRISSÍTÉS: 2019.03.25. "Továbbra sincs változás, és még a sablonválaszt sem küldte el a kerület. " ------------------------------------------------------------------------------------- FRISSÍTÉS 2019.02.18.: "30 napon belül nem érkezett semmilyen visszajelzés (sajnos nem meglepő), és változás sincs." ------------------------------ A Pasaréti téren, az ALDI előtti, önkormányzat által üzemeltetett kerékpártámaszok rögzítése csapnivaló. Az egyik támasz kidőlt, és a többinél is rozsdás, kilazult csavarok láthatók. Félő, hogy az egyébként ergonomikus és biztonságosnak tűnő támaszokat egyszerűbb a kerékpárral együtt ellopni, mint egy jó lakatot levágni."-ra.

 • Szász László hozzászólt a bejelentéshez.

  Továbbra sincs változás, és még a sablonválaszt sem küldte el a kerület.
 • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS: 2019.02.18. "30 napon belül nem érkezett semmilyen visszajelzés (sajnos nem meglepő), és változás sincs." ---------------------------------------------------------------------- A Pasaréti téren, az ALDI előtti, önkormányzat által üzemeltetett kerékpártámaszok rögzítése csapnivaló. Az egyik támasz kidőlt, és a többinél is rozsdás, kilazult csavarok láthatók. Félő, hogy az egyébként ergonomikus és biztonságosnak tűnő támaszokat egyszerűbb a kerékpárral együtt ellopni, mint egy jó lakatot levágni."-ról "FRISSÍTÉS 2019.02.18.: "30 napon belül nem érkezett semmilyen visszajelzés (sajnos nem meglepő), és változás sincs." ------------------------------ A Pasaréti téren, az ALDI előtti, önkormányzat által üzemeltetett kerékpártámaszok rögzítése csapnivaló. Az egyik támasz kidőlt, és a többinél is rozsdás, kilazult csavarok láthatók. Félő, hogy az egyébként ergonomikus és biztonságosnak tűnő támaszokat egyszerűbb a kerékpárral együtt ellopni, mint egy jó lakatot levágni."-ra.

 • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés illetékesét "II. kerületi Polgármesteri Hivatal"-ról "II. kerület"-ra.

 • H. Annamária elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerületi Polgármesteri Hivatal

 • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés leírását "A Pasaréti téren, az ALDI előtti, önkormányzat által üzemeltetett kerékpártámaszok rögzítése csapnivaló. Az egyik támasz kidőlt, és a többinél is rozsdás, kilazult csavarok láthatók. Félő, hogy az egyébként ergonomikus és biztonságosnak tűnő támaszokat egyszerűbb a kerékpárral együtt ellopni, mint egy jó lakatot levágni."-ról "FRISSÍTÉS: 2019.02.18. "30 napon belül nem érkezett semmilyen visszajelzés (sajnos nem meglepő), és változás sincs." ---------------------------------------------------------------------- A Pasaréti téren, az ALDI előtti, önkormányzat által üzemeltetett kerékpártámaszok rögzítése csapnivaló. Az egyik támasz kidőlt, és a többinél is rozsdás, kilazult csavarok láthatók. Félő, hogy az egyébként ergonomikus és biztonságosnak tűnő támaszokat egyszerűbb a kerékpárral együtt ellopni, mint egy jó lakatot levágni."-ra.

 • Szász László hozzászólt a bejelentéshez.

  30 napon belül nem érkezett semmilyen visszajelzés (sajnos nem meglepő), és változás sincs.
 • Szász László hozzászólt a bejelentéshez.

  Alternatív használat
 • Szász László hozzászólt a bejelentéshez.

 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerületi Polgármesteri Hivatal

 • Szász László bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére