Megoldatlan

Még mindig rendőrök bliccelnek a parkolással?

Anonim Járókelő

Pár évvel ezelőtt többek közt az RTL Klub híradója is foglalkozott a Pannónia utcában szabálytalanul parkoló rendőrökkel:

http://rtl.hu/rtlklub/hirek/belfold/videok/271114
http://www.rtlklub.hu/cikk/176099

A helyzet azóta is változatlan és bár most nincsenek rendőrségi jelölések a szélvédő mögött azért érdekes, hogy pont ugyan úgy mint pár éve csak a rendőrség épülete mellett parkolnak autók szabálytalanul a járdán a mai napig is.
Az is érdekes, hogy a környéken egyébként előszeretettel büntető Közterület Felügyelet véletlenül mindig elkerüli a Pannónia utcának ezt a részét.
(Ha az autók a járda mellett szabályosan parkolnának akkor óránként 440Ft parkolási díjat kellene értük fizetni, de mivel a járdán állnak ezért csak a közterület felügyelet büntethetné őket akik "véletlenül" sose jönnek erre)
Elhiszem, hogy a rendőri fizetésből drága a parkolás de elég igazságtalan az, hogy őket senki nem bünteti azért, hogy egész nap szabálytalanul a járdán állnak, de egy sarokkal arrébb az Aldiba pár percre beugró embereket megbüntetik azért ha nem 5 méterre hanem csak "4.8" méterre állnak meg a saroktól....

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Pannónia u. 69

Hozzászólások

  • Bardócz Csaba megváltoztatta a bejelentés kategóriáját ""-ról "Parkolás"-ra.

  • Nagy Bálint hozzászólt a bejelentéshez.

    A válaszban felsorolt információkat ha a bejelentő megszerzi, fotózza stb, akkor egy új bejelentés keretében újra lehet küldeni a rendőrségnek.
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: BRFK Budapesti Rendőr-főkapitányság

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére