Megoldatlan

Lovohaz utcai éjszakai lárma

Anonim Járókelő

Először is meg szeretnem köszönni a Járókelő.hu Csapatának minden segítséget es munkáját. Nagyon köszönöm hogy rögtön segítenek es mindent megtesznek hogy gyorsan megoldódjanak a problémák. Emellett kedvesek is!

Most pedig a probléma, ami nem új. Csak a kerületvezetés nem tesz semmit. Vagy nem hathatós.
Ahogy a videó is mutatja, a Lovohaz utcai szórakozóhelyek tulajdonosai, vezetői, személyzete es a kedves vendégeket abszolút nem érdekli a 23 órás csendrendelet. Vagy hogy lakott területen vannak.
Uvoltozo vendégek, zene bőven az éjszakában, es vendéglátósok akiket nem érdekel a környezet. Üvölthet a vendég, ordibalhat, röhög vele a vendéglátós. Míg az Arany Janos utcában aki hangosabban beszél arra rászól a borozó vezetője hogy vagy lehúzza a hangerőt mert lakott területen van, vagy távozik, addig a Lovohaz utca az a hangoskodók jurassic parkja. Ha az Arany Janos utcában, Pesten, megteszi egy borozó vezetője, hogy raszol a vendégre hogy vagy csendben kommunikál vagy távozik, akkor a második kerület miért nem csinál abszolút semmit?
Miért normális a második kerületben az hogy folyamatosan fel kell ébredni éjszaka a tomboló vendégek es/vagy zene miatt? Miért nem lehet végre csendet teremteni es be is tartatni? Vagy pazaroljon rendőri erőforrásokat a lakosság minden egyes alkalommal, csak úgy lehet valamit elérni?
Nem normális az hogy 23 óra elott teljesen értelmetlen MEGPRÓBÁLNI aludni. Az meg egyenesen dühítő hogy utána sincs csend, mert a Shakesbeer, Voulez Vous, Presszó, VAN es társaik tesznek a lakosságra. Miért van az hogy a Margit híd budai hídfőnél levő kávézóban (ami 7kor zár) fel van tüntetve a zajszennyezés elleni rendelet, míg ugyanabban a kerületben de a Lovohazban mar lehetetlen egy csendes percet kapni a sok szórakozóhely es étterem miatt? Nappal minden telefonbeszélgetésbe es SKYPE hívásba behatol a zaj, es szornyulkodnek a vonal másik végén hogy hogyan lehet ezt a zajt emberileg bírni. Hat sehogy. A lakok voltak előbb de elburjánzott a sok vendéglátó egység.
Az a cél hogy ebből az utcából is bulinegyed legyen ahol mindent meg lehet tenni?

Rengeteg lakos nevében, akik itt élnek, próbálnak pihenni végig dolgozott napok utan, kérem hogy tegyenek rendet az utcában a kerület vezetői. De úgy, hogy csend is maradjon, es tudjanak az emberek aludni, 22 órától. Egész nap tele van az utca ordítozó, sikítozo gyerekkel, ideges emberekkel akik egymásnak ordibalnak, utcát keresztbe álló teherautókkal a sok étterem miatt. Akkor legalább éjszaka legyen nyugta az embernek. Rendet, es CSENDET akarunk!
A videó három különböző éjszakát mutat be, fel vannak tüntetve. Ez csak három, eheti éjszaka amik nem is voltak durvák. Van ennél sokkal rosszabb éjszaka is.

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Lövőház u. 22

Hozzászólások

  • Lukács Máté lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerületi Városfejlesztő Zrt.

  • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés illetékesét "II. kerület Önkormányzata"-ról "II. kerületi Városfejlesztő Zrt."-ra.

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerület Önkormányzata

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére