Megoldatlan

A Lovohaz utcai szorakozohelyek, amik immunisak a buntetes alol

Anonim Járókelő

Tegnap (Junius 1.) bemutatkozott az uj “VAN” nevű vendéglátó egység a Lovohaz utcaban. Éjfélkor tomboló zene, harsányan nyerítő és vihogó vendégek az utcán, ordibálás, ejfel utan korusban enekles, stb. A szokásos BuliNegyed stílus. Az hogy itt emberek próbálnak aludni, az sem a tulajt, sem a személyzetet, sem a vendégeket nem érdekelte.
Miután észrevette a Shakesbeer hogy a "VAN" tesz a szabályokra büntetlenül, terasz kint ejfel utan is, ők is elkezdtek max hangerőn nyomni a zenét, nyitott ajtóval.
Sajnálattal veszem észre hogy a második kerületi vezetés nem veszi elég komolyan a Lovohaz utcai éjszakai körülményeket. Gondolom nem kell nekik itt “aludni”, tehát nem prioritás.
Az utca, főleg hogy meleg van, éjszaka már élhetetlen. Vannak a szigorított szabályok de azokat valamiert a szórakozó helyek nagyon nem veszik figyelembe vagy a büntetés semmit nem ér: őrültet játszó vendégek és zenét bönbolteto vendéglátó egységek akik ÉJFÉLKOR magasról tesznek rá hogy ez sétáló utca lakókkal, és NEM party street. Úgy látszik buli negyedet akarnak ide is.
Budapesten sok mas vendeglato egyseg komolyan veszi a civilizalt viselkedes alapjait es tiszteli az ott lakokat. Sajnos a Lovohaz utca 22tol felfele ez nem igy van. Van Budapesten jó pár étterem és bár akiknek kötelességük a zajt féken tartani és a vendégekre is rászolnak ha túl hangosak. Az ottani pincérek szerint ez teljesen normális és logikus - a Lovohaz utcában, a 22tol felfele, sajnos valamiert nem az. Minél hangosabb, minél ordenárébb, annál jobb!
A polgárőrség csak legyint, a rendőrséget pedig hiába hívtam: 30 perc múlva még mindig tombolt az utca. Hogy utána szépen lassan miért lett csend, azt nem tudni, de kétlem hogy a rendőrség tett volna bármit is.
Hatalmas szégyen hogy már második kaotikus évet kezdjük meg a Lovohaz utcában anélkül hogy a kerületvezetés drasztikus lépést tett volna az itt elő polgárok védelmében. Büntethetetlen az éjszakánként itt tomboló, és az ebből profitáló? Miért van az hogy “semmi nem fog rajtuk”?
Lefogadom hogy senkit nem büntettek meg eléggé ha még mindig ilyent kell írni.
Elhiszem hogy a rendőrségnek sok dolga van, csak a kerületnek végre rendet kellene az utcában tennie hogy az éjszaka közepén ne kelljen rendőrt hívni! Ha a kerület végre rendet tenne nem kellene rendőri erőforrásokat pazarolni éjszakánként (mivel a hazbol mar tobbszor, tobben hivtak rendort emiatt).
Nem csak a party-animaloknak es a beloluk profitaloknak van joga - az itt eloknek is, akik elobb voltak itt mint a legtobb szorakozohely.
Ebreszto, masodik kerulet!

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Lövőház u. 31

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett a bejelentőtől visszajelzés.

  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.verified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő!

    Köszönjük észrevételét.
    Bejelentését több alkalommal is továbbítottuk az illetékes Önkormányzati Osztály felé, akik meg fogják vizsgálni az Ön által említett problémát, majd a ren
    ...
  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerületi Városfejlesztő Zrt.

  • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés kategóriáját ""-ról "Egyéb"-ra.

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerületi Városfejlesztő Zrt.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    5
    Válaszra vár
    5

    Üres oszlop

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Pál András
    Illetékes: II. kerületi Városfejlesztő Zrt.
    Szilágyi Erzsébet fasor (II. kerület)
  • Megoldott
    2
    Megoldott
    2

    Üres rozsdás hírdetések

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: II. kerületi Városfejlesztő Zrt.
    Szilágyi Erzsébet fasor (II. kerület)
  • Megoldásra vár
    2
    Megoldásra vár
    2

    Széttört korlátok az Ankara út alján

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: II. kerületi Városfejlesztő Zrt.
    Mecset utca (II. kerület)
  Vissza az oldal tetejére