Megoldatlan

Szemét, mocsok és rossz útbaigazító táblák a Kökin

Anonim Járókelő

A néhány éve átadott bevásárlóközpont alatt lévő buszvégállomás a képeken látható állapotban van: mocsok és szemét mindenütt. A képek magukért beszélnek.
Ennél még a Blaha Lujza tér is tisztább állapotban van.

Észrevételem ugyanitt, hogy az adott képen látható helyen nincs növényzet. Volt? Hol van most? Miért nincs? Nem volt? Miért nem volt? Lesz?

Ezenkívül az útbaigazító táblák összevissza mutatnak mindent, a buszok felszállási helyét jelző táblák is hibásak, a középső "szigeten" lefényképezett tábla is, ugyanis innen jobbra található a 85 és 85E felszállóhelye, innen balra található a volánbuszok felszállóhelye (nem pedig a képen még látható, mögötte levőn balra, mert onnan balra a 136E áll meg, és a XVIII. kerületbe közlekedő járatokat is rossz irányba mutatja. Ezen kívül kérdés a BKK-hoz: miért a 182 és 184, illetve a 282E és 284E áll meg egy megállóban, amikor a 182 és 282E, valamint a 184 és 284E megy közös végállomásra?!
A másik képen lévő, mocsokszőtte táblán is hibás a buszok megállóhelye felé jelzés, régen is az volt, mivel nem onnan egyenesen volt, hanem egyenesen és jobbra, most viszont egyenesen és balra, mivel valamikor felcserélték a 148-aséval.
Valami szép skiccet kihelyezhetnének ama sárga pillérekre a felszállóhelyeket illetően, ugyanis egy kész labirintus eme hely. Azért is panaszkodok most.

Probléma helyszíne
Budapest XIX. kerület, Kispest, XIX. kerület

Hozzászólások

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  A képek forrása: www.ap.gportal.hu
 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Üdvözlöm az FKF-et, a BKK-t és a Fővárosi Önkormányzatot, akik által sikerült kialakítani ezt az állapotot. Ennél a régi buszállomás is jobb volt.
 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  "A megállóhelyek oszlopain elhelyezett szeméttároló edényekről a vonatkozó törvényi előírások miatt kerültek leszerelésre a csikktartók."

  Le van írva a törvényben, hogy le kell szerelni a csikktartók...
 • BKK Budapesti Közlekedési Központ válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Cím!

  Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (2632)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

  Kőbánya-Kispest közlekedési csomópont
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Nagyon helyes válasz! Senki nem felelös semmiért...
 • Le Marietta elküldte az ügyet az illetékesnek: BKK Budapesti Közlekedési Központ

 • Budapesti Közművek FKF válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  Köszönjük megkeresését.
  Szíves tájékoztatására közöljük, hogy Budapest Főváros Önkormányzatával kötött közszolgáltatói szerződésünk szerint a buszvégállomások takarítása, irányít...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Nem elég a Köki-t megépiteni és magára hagyni, de karban is kell tartani. Nagyon jól úton van az a mocsokság visszatérése ami pár évvel volt ott.
 • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapesti Közművek FKF

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére