Megoldatlan

Őzsuta utca tele kátyúkkal

Anonim Járókelő

Budapest, 2017.
Az Őzsuta utcában (földút) tavasszal végeztek egy csapnivaló minőségű útkarbantartást, amit a következő napi eső tönkre is tett, így pont olyan, mintha nem csinálták volna, talán még rosszabb is lett kicsit. Azóta semmilyen karbantartás nem történt az utcában, pedig az önkormányzatnak törvényben előírt kötelessége, hogy az elvárható mértékben még a földutakat is karban tartsa. Az elvárható azt jelenti, hogy az ott lakók számára ne legyen veszélyes és amúgy használható legyen gyalogosan és gépjárművel egyaránt. Sok embert érint ez, a Csúcshegyen összesen több ezer ember él ilyen utcákban.

Bohóckodnak időnként a földgyalulással és murvázáasal, pedig évek óta mindenki látja, hogy ez nem működik, maximum az első esőig. Ezek hegyi utak, lejtéssel, vagyis a víz kimossa a leszórt murvát és rosszabb lesz, mint előtte volt. Ha nem esik és nem teszi tönkre, akkor ugyan járható, de a leszórt murva nagyon porzik, ami szintén nem jó senkinek.
Egy egyszerű mart aszfaltos, hengerelt útburkolat évekre levenné a problémát az illetékesek válláról és a helyiek is tudnák használni az utat gyalogosan és autóval egyaránt... sár, por és óriási kátyúk/pocsolyák nélkül.
Nehéz nem arra gondolni, hogy az ok igen prózai módon az, hogy a földgyalus kivitelezőnek ez folyamatos bevételi forrás.

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Őzsuta u.

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Az Őzsuta utca külterületi besorolású övezetbe tartozik. A belterületi övezetek fejlesztése után a belterületi út és közmű beruházásokat követően, a rendelkezésre álló, fennmaradó
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére