Megoldott

Teljesen sötét jelzőlámpák reggelente

Nem volt időm fotózni, így a kép csak illusztráció.

Érdeklődnék hogy miért nem működnek (sárgán sem villogva) a jelzőlámpák a Rákóczi híd alatt? Most már rendszeres, A múlt héten 3-szor belefutottam reggelente 8 óra körül a hídról lefelé (Buda irányába), majd balra kanyarodva át a villamos síneken a Soroksári útra. Azért ragadtam ma billentyűzetet, mert miután leparkoltam, a Soroksári úton a híd alatt a zebrán szabályosan átkelve majdnem elütöttek. Ezután a 2-es villamos elé centikkel tudott csak befékezni egy szlovák rendszámú autó. Mindez 3 percen belül történt. A villamos lámpái rendesen működnek, csak a közúton van sötétség. Érdeklődnék hogy ez rendszeres lesz reggelente, vagy valami tervezett dolog? Esetleg nem lehetne sárgán villogóra kapcsolni a jelzőlámpákat? Esetleg ha rendőr irányítaná a forgalmat az is jobb lenne, mint a semmi.

Próbáltam a közút oldalán bejelenteni, de csak 400 karaktert enged beírni, így inkább hozzátok fordulok. Sajnos a BKK közút oldalán nincs erről semmi, lehet nem is tudnak róla.

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, Soroksári út 29

Hozzászólások

  • Haris Gergely lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Kiss István hozzászólt a bejelentéshez.

    Szerintem ezt nyugodtan le lehet zárni. Úgy néz ki aznap volt az utolsó ilyen nap mikor bejelentettem. Köszi srácok!
  • Haris Gergely megváltoztatta a bejelentés állapotát "Feldolgozás alatt"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Kiss István hozzászólt a bejelentéshez.

    Időközben felhívtam a Budapest Közút telefonszámát (06-1-459-6857), ahol a hölgy nagyon segítőkész volt és a forgalomtechnika diszpécserszolgálathoz irányított (06-1-77-66-137). Az úrtól megtudtam hog...
  • Kiss István bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére