Megoldatlan

Komplex probléma a Pók utcai lakótelep déli kijáratánál

Egy korábbi bejegyzésben már volt róla szó - talán többen is -, hogy a Pók utcai lakótelepnél a kihajtás valami kőkorszaki módon üzemel. Minedz egy olyan lakótelepen, ahol legkevesebb 10.000 ember lakik és az autóforgalom is jelentős.
A problémás rész a déli kihajtónál van (Városfal utca - Szentendrei út - Pók utca találkozása).
A probléma lassan 30 éves lesz, megoldás azóta sincs rá, a gyalogosok, biciklisták életveszélyes körülmények között szambáznak a 106 busz megállója felé (babakocsis gyalogos az autóúton a buszmegállótól a lakótelep felé tart a mellékelt képen), az autósok a járdáról leugratva tudnak kihajtani a telepről, és a befelé egyirányúsított Városfal utca - Szentednrei út találkozása miatt a Szentendre felé kihajtók dolga is jelentősen megnehezedett, arról nem is beszélve, hogy gond nélkül kihajtanak szabálytalanul egyesek a Szentendrei útra, mivel akár 5-10 perc is lehet a kihajtás, ha be akarja tartani az ember a szabályokat. Továbbá probléma, hogy a Gomba kocsmát megkerülve élesen jobbra kanyarodók el sem férnek az oszloptól, ami a járdán a közvilágítást szolgálja...
Ajánlott lenne egy forgalomtechnikai mérnöknek eltölteni ott egy pár órát a reggeli csúcsban, hogy meglássa, milyen furcsaságok is történnek arrafelé...
A 106 busz nem tud kikanyarodni a Szentendrei útra, csak akkor, ha két sávot elfoglal (Pók u. - Sztendrei út), magyarul, amikor a busz kihajt, akkor senki más nem tud kimenni a Szentendreire.. Aztán két sáv van a Pók utcáról jövőknek, a lakótelepről érkezőknek viszont csak egy, ami a járdán keresztül vezet ki a telepről, (lehajtó nélkül, ugratva), mindezt egy olyan úton, amin gyalogos, kerékpáros, autós osztozik.
Szóval kérném a kerület illetékesét, hogy vizsgálja felül ezt a problémás útszakaszt, mert nagyon szép járdákat építettek a lakótelepre, de ezt a részt továbbra sem sikerült megújítani, pedig balesetveszélyes és korszerűtlen. 30 éve lehet, hogy elég volt arra a pár autóra, aki arra ment ki a telepről, de jelenleg több ezren hajtanak ott ki...
Köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, III. kerület

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    ELKÉPESZTŐ!!! Tehát az az út, amit naponta több ezren használnak, hivatalosan nem is létezhetne és nincs is... E L K É P E S Z T Ő !!!!
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (2301)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    A III. kerület Pók utca - Szentendrei ú
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (2301)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    A bejelentéssel kapcsolatos vizsgá
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    teljesen lehetetlen helyzet van ott! se közvilágítás, se lámpa és az egyetlen buszhoz ami átmegy az árpád hídon ott vezet az út. mert azért mindenkit megértek, aki nem akar körbemenni a kocsma körül,...
  • Banovec Zoltán hozzászólt a bejelentéshez.

    Itt az a marha jó, hogy szerintem senkinek fel sem tűnik, hogy az ott közút, nem pedig járda. Főleg, hogy közvilágítás sincs, főleg, hogy utcanévtáblák sincsenek kinn. És persze járda sincs.
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Régi tábla

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Kiscelli utca (III. kerület, Óbuda-Békásmegyer)
  Vissza az oldal tetejére