Megoldatlan

Rossz villamos sín

XI. kerülteti Szent Gellért téri villamosmegálló gyalogos átkelőjénél lévő sín szakasz kritikán aluli állapotban van gyalogos szempontból balesetveszélyes a nagy lyukak miatt könnyen kitörheti az ember a bokáját ha nem figyel oda. Az itt lakók szempontjából pedig elviselhetetlen a pár percenként elhaladó villamosok által keltett hang és rezgés (minden villamos elhaladtával olyan érzése van az embernek mint ha földrengés lenne. Beremeg az egész ház csörömpölnek a szekrényben az üvegek. stb. ) A képeken is látható, hogy ugyan megpróbálták kezelni a bajt de csak ideiglenes megoldásokkal! (Majdnem minden éjjel hegesztik a sínek ezen szakaszát de eredmény nélkül. Mindamellett nem csak az a rész amit javítanak hibás, mert a Móricz Zsigmond körtér felé haladó szakaszon körülbelül 15-20cm-ént hullámos is a sín ami körülbelül 5-10m hosszan tart. ) és ami az egyik képen látható hogy a "javítást " úgy oldották meg hogy közvetlen a sin mellé öntöttek aszfaltot mindenféle gumi vagy egyéb nélkül ami mindenhol máshol megtalálható .(ez sem valószínű, hogy túl jó a földre átvitt rezgés szempontjából)
Végül a legbosszantóbb az egészben, hogy a vonal ezen szakaszán a múlt hétvégén villamospótló buszok jártak a sínek javítása miatt, amikor is kicseréltek/kijavítottak szakaszokat amik fele ilyen rossz állapotban nem voltak és ehhez hozzá sem nyúltak.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, XI. kerület

Hozzászólások

  • BKK Budapesti Közlekedési Központ válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (2142)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    A Szent Gellért téren és a Bartók Bé
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: BKK Budapesti Közlekedési Központ

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére