Megoldatlan

Szabálytalanul parkoló teherautó

Anonim Járókelő

2014.05.14 13:41kor tartottunk hazafelé kisfiammal, amikor a Bp.XI.ker. Fehérvári út 160 szomszédságában ez a szép kövér, fehér és magas, ám de eléggé szabálytalanul parkoló teherautó torlaszolta el egyrészt a gyalogosok elől a járdát (se gyalog, se babakocsival, de még hátihordozóval sem lehetett elférni mellette, csak ha a 2sávos autót út felől kerülte az ember, az meg nyilván életveszély, hiszen nem lehet kilátni mögüle, illetve az előbukkanó gyalogost sem látja előre a szembejövő gépjármű), másrészt az autók elől a 2 sávból egyet mindenképp, de lényegében majdnem belógott a másik sávba ...
Az általam készített fényképeken felül feltehetőleg a szabálytalan parkolás a térfigyelő kamerák felvételein is látszik (a Kondorosi - Fehérvári sarkán van egy, ez a rész elvileg még a látóterébe eshet).

Szeretném ha a szabálytalanul parkoló thgk vezetőjét, üzembentartóját vagy tulajdonosát megbírságolnák (kérem az illetékes hatósághoz továbbítsák a felvételeket), hátha abból tanul.

Ez az útszakasz (gumiszervíz és Villányi Pálinka üzlet közötti járdaszakasz) egyébként is olyan (a járda közepéből kinővő, és körbeasztfaltozott!!!! fa miatt => nem lehetne kivágni? vagy a járdát vhogy átalakítani???), hogy ott gyalogosan nehéz, babakocsival pedig szinte képtelenség közlekedni ... egy kerekesszékesnek meg kb esélye sincs!!!

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, XI. kerület

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: FÖRI Fővárosi Önkormányzati Rendészet

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére