Megoldatlan

kereszteződésbe belógó gépjárművek

A Tűzoltó utca - Bokréta utca sarkon sajnos a korábbi bejelentésem óta is rendszeresen szabálytalanul, a kereszteződésbe belógva, a felfestésen túl parkolnak autósok, kb 1,5 hete hétvégén két autó össze is koccant itt az útszakasz beláthatatlanság miatt. Kérem legyenek szívesek ide valamilyen fizikai akadályt kitenni, és addig is a területet rendszeresen ellenőrizni. A hajnali-reggeli órákban és az este 6 utáni időszakban kritikus a helyzet.

Fizikai akadályként akár egy - egy kerékpártárolót (Salkaházi Sára park felé) és fás ládát (Tompa utca felé) is letehetnének, erre a részre is ráférne mindkettő, főleg a kerékpártároló aminek ráadásul az az elénye, hogy nem takarja az útszakaszt, lévén a kerékpárak váza (derék magasság) felett simán be lehet látni egy adott szakaszt. Tehát így az útszakasz belátható, és végre lenne hova lakatolni a bringákat is a kerékpárosoknak, és nem kellene mindfelé oszlop mellett letenniük, majd gyalog kerülgetni ezeket. Kérem az Önkormányzat legyen szíves foglalkozni a területtel.

Korábbi válaszában a kerületi Közterület Felügyelet a következőt írta: "Megkeresését követően Felügyeletünk visszatérően fogja ellenőrizni a Bokréta utca és a Tűzoltó utca kereszteződésében szabálytalanul várakozó gépjárműveket, és amennyiben szabálysértést észlelnek, megteszik a szükséges intézkedéseket" - hiába járok erre nap mint nap sajnos mindig látni a szabálytalankodókat, birságolásnak (mikulászacskó) nyoma sincs (se piros, se zöld), és kb ugyan azok parkolnak itt rendszeresen. Kérem legyenek szívesek a bejelentést megoldani, jó lenne itt biztonságosan, belátható útszakaszon áthaladni, nem centiről centire a kereszteződésbe becsorogni és reménykedni, hogy a Tűzoltó utcán érkező látni fog minket a takarásból kibújva és lassít, illetve jó lenne ha lehetne normálisan kanyarodni. Ez mindannyiunk közös érdeke. A szabályok pedig azért vannak, hogy betartsuk, Önöktől pedig azt várjuk, hogy betartassák azokkal, akik fittyet hánynak rájuk. Önöket, minket vesznek semmibe ezek az emberek. Nem hiszem, hogy ha egy-két héten keresztül minden reggel kiszórnának itt néhány büntetést, akkor nem maradna abba ez az egész szabálytalan parkolgatás.

A bejelentés megoldásában résztvevők munkáját előre is köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, Tűzoltó u. 34

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Haris Gergely elküldte az ügyet az illetékesnek: IX. kerület Ferencvárosi Közterület-felügyelet

  • Bp Sentinel bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    parkolóhely beszakadás

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: IX. kerület Ferencváros Önkormányzata
    Ifjúmunkás utca (IX. kerület, Ferencváros)
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Járdán parkolás

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Ady Endre út (XIX. kerület, Kispest)
  Vissza az oldal tetejére