Megoldatlan

XI. ker. Bartók Béla úton reggelente rendszeres a tilosban való várakozás a külső sávban

Anonim Járókelő

Hétköznap reggelente Budapesten a XI. kerületi Bartók Béla úton rendszeres a tilosban való várakozás a külső sávban. A Kosztolányi Dezső tértől a Gellért tér felé haladva nem ritka, hogy 3-4 autó is a tilosban várakozik, tipikusan árut rakodik vagy csak ott van dolga. A forgalom külső sávban történő haladását akadályozzák, így beszűkítik az út kapacitását egy sávra, és növelik a reggeli dugót. Továbbá az, hogy a szabálytalankodásnak nincs következménye, rossz példát mutat a szabályokat tisztelő többségnek.

Tipikus példája a "megállni tilos, kivéve én, mivel itt van dolgom" hozzáállásnak. Kérem az Újbudai Közterületfelügyelet rendszeres járőrözését az érintett szakaszon (Bartók Béla út Kosztolányi Dezső tér és Gellért tér közötti szakasza) a reggel 7-9 óra közötti időszakban, hogy a rendszeres szabályszegésnek elejét vegyék.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Bartók Béla út 52a-52/b

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Szabó Levente hozzászólt a bejelentéshez.

    A korábbi másfél sávos megoldásnál is a Gellért tér előtt rendszeresen feltorlódott a forgalom, de meglepő módon nem a sávszűkítés, hanem a pizzázó előtt, az úton parkolók miatt. Ezzel sokszor akadály...
  • Gajdov Géza hozzászólt a bejelentéshez.

    Ott sajnos (még) nincs kerékpársáv. De lehetne, ha a felújítás az eredeti terveknek megfelelően történik meg. Most kiszélesedtek a megállók, de a külső szegélyek maradtak ahol voltak (fővárosi önkori...
  • K. E. hozzászólt a bejelentéshez.

    Nem csak reggelente, szinte minden napszakban használhatatlan a kerékpáros sáv, néha még a Kosztolányi felé vezető irányban is.
  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére