Megoldott

ÓBUDA, KANÁSZ UTCA – HATALMAS GÖDRÖK ÉS KÁTYÚ

Az Óbudai Kanasz utcában (a Csillagszem utca és a Kiscsillag utca között) több száz gyalogos és autós jár naponta, az önkormányzat viszont SEM MEGFELELŐ KOCSI UTAT, SEM GYALOGOS JÁRDÁT nem alakitott ki ezen a részen. Világosban és jó időben is veszélyes itt közlekedni, mivel ezen a kb 100 méteres szakaszon egy tucat hatalmas gödör (több méter hosszú és fél méter mély!) alkotja az út felszint. Esőben vagy télen az utca sár és jég tengerré változik. A helyzetet nagyban neheziti, hogy ezen a szakaszon egyáltalán NINCS KÖZVILÁGÍTÁS.

A Kanász utca továbbá egy forgalmas átjáró utca kocsiknak és gyalogosoknak a Bécsi út és a Csillaghegyi út között, és az egyetlen megközelitési lehetőség az ide nyiló zsákutcákba (Csillagszem utca, Kiscsillag utca, Kisbojtár utca.)

Én hét éve lakom a Kanasz utca 14-ben. Többször irtam az önkormányzatnak, de válaszra sem méltattak, és semmi nem történt. Hét év hosszu idő. Szerintem nagyon türelmesek voltunk.

Itt az ideje hogy a civilizáció elérje Budapest ezen belterületét is, ahol több százan laknak uj épitésű társasházakban és családi házakban. Kérem hogy ezeket az életveszélyes állapotokat MOST szüntessék meg – A KOCSI ÚT LEBETONOZÁSÁT, GYALOGOS JÁRDA KIALAKITÁSÁT ÉS KÖZVILÁGITÁS FELSZERELÉSÉT KÉRJÜK AZONNALI HATÁLLYAL.

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Csillagszem u. 10

Hozzászólások

  • Járókelő Ügykezelő lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Az alábbi választ kaptuk az illetékestől: A bejelentő a problémát közvetlenül önkormányzatunk felé is jelezte. Az úttest javítása azóta már megtörtént, a bejelentő megköszönte intézkedésünket. Közvilá...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Haris Gergely hozzászólt a bejelentéshez.

    Kedves Klára! A másik két bejelentést ugyanebben a témában töröltük, mert mind a három témában ugyanahhoz az illetékeshez küldjük a levelet. Reméljük hamarabb válaszolnak, mint az Ön levelire!
  • Haris Gergely elküldte az ügyet az illetékesnek: III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata

  • Soos Klara bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére