Megoldott

Tilos helyen parkolás

Anonim Járókelő

Tisztelt Illetékesek!
A Budapest VI. Kerületében a Lövölde tér 3.-Felsőerdősor utca 2. sarkánál, a Felsőerdősor utca felé néző szakaszon rendszeresen parkolóhelyként használják az autósok a közvetlenül a megállni tilos tábla utáni (egyébként felfestéssel is ellátott) területet. A probléma mielöbbi megoldása amiatt is fontos lenne, mivel ilyenkor a kerékpársávot teljesen elzárják a tilosban parkoló autók, ami gyakorta eredményez veszélyes helyzeteket.
A képen látható autó az utóbbi hetekben naponta akár több alkalommal is parkolt az emlitett területen, de más autósok is rendszeresen parkolóhelyként használják. Többször tettünk már bejelentést, de a probléma sajnos továbbra is fenn áll.
Kérnén szépen az illetékeseket, hogy gyakoribb ellenörzésekkel és a szabálytalanul parkoló autósok elleni intézkedésekkel segitsenek a tarthatatlan állapot megszüntetésében.
Köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest VI. kerület, Terézváros, Felsőerdősor u. 2

Hozzászólások

  • S. Sándor lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Vásárhelyi András - Terézvárosverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő!
    Az elmúlt időszakban rendszeresen ellenőrizték a közterület-felügyelők a jelzett területet és intézkedtek szükség esetén. Bejelentése nyomán még fokozottabb jelenléttel igyekszünk...
  • Dr Kardos Angelika elküldte az ügyet az illetékesnek: VI. kerület Rendészeti Osztály

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére