Válaszra vár

Leszakadó faágak

FRISSÍTÉS: 2024.07.15.

A Főkert válasza:
„ Tájékoztatjuk, hogy a bejelentett területen Társaságunk csak űrszelvénygallyazást végez a tömegközlekedési eszközök zavartalan közlekedésének biztosítása céljából. A fák fenntartási munkáival kapcsolatban javasoljuk, forduljon a kerületi önkormányzathoz.”

-----

Július 6-án szombaton közvetlen mellettünk szakadt le egy faág a 1137 Bp. Pozsonyi út 21. szám előtt. Hajszálon múlott, h el tudtunk ugrani. Akkor a 112-n bejelentést tettem, m egy jármű megsérült. Kértem, h a katasztrófavédelmet küldjék ki, h a maradék ága(ka)t szedjék le. A mai napon ismét leszakadt ugyanott egy nagyobb ág. Nem tudom, kinek kell jelezni a fa/fák átvizsgálásának szükségességét.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Pozsonyi út 21

Hozzászólások

  • E. Mátyás elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerület Önkormányzata

  • E. Mátyás megváltoztatta a bejelentés leírását "Július 6-án szombaton közvetlen mellettünk szakadt le egy faág a 1137 Bp. Pozsonyi út 21. szám előtt. Hajszálon múlott, h el tudtunk ugrani. Akkor a 112-n bejelentést tettem, m egy jármű megsérült. Kértem, h a katasztrófavédelmet küldjék ki, h a maradék ága(ka)t szedjék le. A mai napon ismét leszakadt ugyanott egy nagyo...

  • E. Mátyás megváltoztatta a bejelentés illetékesét "BKM Budapesti Közművek FŐKERT"-ról "XIII. kerület Önkormányzata"-ra.

  • BKM Budapesti Közművek BTI válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!
    Köszönjük megkeresését.
    Tájékoztatjuk, hogy a bejelentett területen Társaságunk csak űrszelvénygallyazást végez a tömegközlekedési eszközök zavartalan közlekedésének biztosítása cé...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • R eni elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FŐKERT

  • Balogh Szilvia bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére