Válaszra vár

Gazos terület

FRISSÍTÉS: 2024.05.31.

XIV. kerület Zugló Önkormányzata válasza:
„A megjelölt terület nem tartozik Önkormányzatunk kezelésébe, ezért jogalapunk sincs intézkedni ott. Tudomásunk szerint a terület a Nemzeti Sportközpontok kezelésében van.”

-----

FRISSÍTÉS: 2024.05.28.

Budapesti Közművek FŐKERT Kertészeti Divízió válasza:
„Tájékoztatjuk, hogy a bejelentett terület nem tartozik Társaságunk kezelésébe, ezért a probléma megoldásában nem vagyunk illetékesek.”

-----

Zugló,Ifjúság útján, a Stefánia út és a Hotel Aréna között, a Papp László Sportaréna oldalában lévő széles járda szakaszon hosszú sorban vannak fák ültetve, elég nagy négyzet alakú földes udvarral. Sajnos kivétel nélkül mindegyik tele van gazzal, ami igen sokat ront a látványon. Itt sok szurkoló, turista megfordul, jó lenne rendszeresen ápolni, gazolni a fák körüli területet.

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Stefánia út 2

Hozzászólások

  • Pál András elküldte az ügyet az illetékesnek: Nemzeti Sportközpontok

  • Pál András megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS: 2024.05.28. Budapesti Közművek FŐKERT Kertészeti Divízió válasza: „Tájékoztatjuk, hogy a bejelentett terület nem tartozik Társaságunk kezelésébe, ezért a probléma megoldásában nem vagyunk illetékesek.” ----- Zugló,Ifjúság útján, a Stefánia út és a Hotel Aréna között, a Papp László Sportarén...

  • Pál András megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt."-ról "Egyéb szervezet"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Címzett!

    A 00146659 sz. bejelentésre az alábbi választ adjuk:

    A megjelölt terület nem tartozik Önkormányzatunk kezelésébe, ezért jogalapunk sincs intézkedni ott. Tudomásunk szerint a terüle
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Jakab Imola elküldte az ügyet az illetékesnek: XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt.

  • Jakab Imola megváltoztatta a bejelentés illetékesét "BKM Budapesti Közművek FŐKERT"-ról "XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt."-ra.

  • Jakab Imola megváltoztatta a bejelentés leírását "Zugló,Ifjúság útján, a Stefánia út és a Hotel Aréna között, a Papp László Sportaréna oldalában lévő széles járda szakaszon hosszú sorban vannak fák ültetve, elég nagy négyzet alakú földes udvarral. Sajnos kivétel nélkül mindegyik tele van gazzal, ami igen sokat ront a látványon. Itt sok szurkoló, turista megford...

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!
    Köszönjük megkeresését.
    Tájékoztatjuk, hogy a bejelentett terület nem tartozik Társaságunk kezelésébe, ezért a probléma megoldásában nem vagyunk illetékesek.

    Tisztelettel: Budapes...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Csanádi György elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FŐKERT

  • KOVÁCS Mariann bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére