Válaszra vár

Balesetveszély

Anonim Járókelő

Tisztelt Illetékes Hatóság,
Tisztelt Járókelő.hu!

Bejelentéssel szeretnék élni az alábbi problémával kapcsolatban a csatolt fotók alapján.
A Kacsóh Pongrác út és a Sárköz utca kereszteződésénél a Sárköz utcában parkoló autók túl közel vannak a kereszteződéshez, és ha a Sárköz utcából érkezünk autóval a kereszteződéshez az esetlegesen a Kacsóh Pongrác útról (főútról) nagy sebességgel érkező autók jobbra kanyarodáskor fennáll a veszélye az autók össze ütközésének, mivel a Sárköz utcában a szembe sávba ki kell kerülni a parkoló autókat. A környéken lakok, minden nap erre járok, és többszöri alkalommal futottam már bele a fenti problémába, a Kacsóh Pongrác útról érkező autónak hirtelen kellett fékeznie, mert nekem a parkoló autót ki kellett kerülnöm a szembe sávba. Tény, a Kacsóh Pongrácról érkező autónak is meg kellene választania a megfelelő sebességet a bekanyarodáshoz, főleg úgy, hogy nem belátható onnan, hogy érkezik-e a Sárköz utcából autó. Bár a Sárköz utcából érkező autó sem látja, hogy érkezik-e autó a Kacsó Pongrácról. Nem csak hogy a Sárköz utcából jövő autóval áll fenn az ütközés veszélye, hanem a hirtelen fékezése miatt a Kacsóh Pongrác úton mögötte haladó autó is bele szaladhat. Itt is tény nyilván, hogy a mögötte lévő autónak is kellő követési távolságot kellene tartania.
Illetve, ha több autó érkezik a Sárköz utcából a Kacsóh Pongrác felé, a Kacsóh Pongrácról kanyarodó autónak mindenféleképpen meg kell állnia nullára, mert mindkét Sárköz utcából érkező autó kerüli a szembe sávba a parkoló autókat.
Fentiek miatt javasolnám az ügy kivizsgálását, illetve meglátásom szerint a Sárköz utcában parkoló autóknak fel kellene festeni egy vonalat a csatolt képen látható autó és még mögötte egy autónyi kihagyott hely után, hogy a balesetveszély elháruljon.
Előre is köszönöm a fentiekben intézkedésüket!

Üdvözlettel.

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Kacsóh Pongrác út 129

Hozzászólások

  • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Szia !
    A törvényben meghatározott 30 naptári napos válaszadási határidőt egy +10 napos türelmi idővel megtoldva a rendszerünk a bejelentésedtől számított 40. napon ismét elküldi az ügyedet az illetéke
    ...
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Ügyintéző,
    Sürgősen várnám az illetékes hatóság válaszát, ugyanis tegnapi napon is majdnem baleset történt a bejelentés helyszínén, centinken múlt, hogy nem következett be!
    Köszönettel.
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Ügyintéző,
    Érdeklődni szeretnék, hogy mikor kapok választ bejelentésemre, ugyanis azt 30 napon belül nem kaptam meg az illetékes hatóságtól.
    Köszönettel.
  • R eni elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Megoldásra vár
    1
    Megoldásra vár
    1

    Tönkrement tábla

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Zoltan Pongracz
    Illetékes: Budapest Közút
    Kerepesi út (XIV. kerület, Zugló)
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Láthatatlan útburkolati jelek

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Zugló vasútállomás (XIV. kerület, Zugló)
  • Megoldásra vár
    1
    Megoldásra vár
    1

    Örs vezér téri új zebra

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Kerepesi út (XIV. kerület, Zugló)
  Vissza az oldal tetejére