Válaszra vár

Még mindig használhatatlan biciklitámaszokat építenek.

Anonim Járókelő

A Váci út 188. alatt a Közlekedési Hatóságok Ügyfélszolgálata előtt építik a bejáratot. Még tart az építés, de látszik, hogy olyan használhatatlan, kerékbedugós biciklitámaszokat készülnek építeni, amik már a 80-as években a falusi kocsmák előtt sem voltak megfelelőek.
Az ilyen kerékbedugós hülyeséget nyilvánvalóan olyan tervezte, aki soha életében nem látott biciklit.
Nagyobb kerekű bvicikli bele se fér, ha mégis a bicikli eldől. De a legnagyobb baj, hogy nem ér el a lánc a biciklitől a támaszig. Normális bicikli lezáró láncok tehénlánc vastagságúak, amik nehezek, ezért rövidek. vagy U-lakat vagy szétnyitható lezáró. Ennél a vacaknál egyik sem ér el a támaszig, pláne úgy nem, ha valaki a hátsó kereket is le akarja zárni.
Már rég feltalálták a megfelelő biciklitámaszt, csak legtöbb helyen oylan idióták ülnek döntéshozói pozícióban, akiknek fogalmuk sincs gyakorlati kérdésekről és azt hiszik,hogy egy biciklitámasz az olyan.
Egy másik képen mellékelem, hoyg milyen a használható biciklitámasz, amihez neki lehet támasztani a bringát, akár több lánccal is le lehet kötni és a biciikli pedálját be lehet akasztani a két függőleges rúd közé, hogy stabil legyen.
Most építik azt a vacakot, talán még nem késő normálisan megcsinálni.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, 2 188

Hozzászólások

  • Tar Julcsi elküldte az ügyet az illetékesnek: Közúti Gépjármű-közlekedési Hatósági Főosztály

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére