Válaszra vár

Választási plakát kihelyezése közvetlenül a zebra táblára

FRISSÍTÉS: 2024.04.29.

A Budapest Közút válasza:
„Kérjük, hogy a választási kampánnyal összefüggő, jelen bejelentéseket a területileg illetékes Választási Bizottságoknak szíveskedjenek elküldeni.
Társaságunk csak rendkívül indokolt esetben távolíthat el ilyen választási felületeket.”

-----

A jelzett helyen a zebra közvetlen közelében fa keretes választási plakát építmény lett elhelyezve, közvetlenül a zebránál. Ez minden ilyen eseménykor sok helyen rendre megismétlődik, ami nagyon nagy hiba! Gyakorlatilag a zebra táblákat használják tartó keretként (EZ NEM IS ÉRTEM!), drasztikusan csökkentve így a gyalogosok mindenkori biztonságát, hiszen így teljes takarásból lépnek le a zebrára!
Kérem az illetékeseket, hogy tartózkodjanak ettől a megoldástól, figyelmeztessék az ezek kihelyezésére alkalmazott felelősöket, hogy azonnal hagyjanak fel ezzel, ellenőrizzék a kihelyezésre jelölt helyszíneket és haladéktalanul távolítsák el a faroslemez építményeket a zebrák közeléből, azaz innen is! … és a jövőben soha többé ne tegyenek ilyet!

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Budafoki út 111

Hozzászólások

  • Tar Julcsi elküldte az ügyet az illetékesnek: Pest Vármegyei Választási Iroda

  • Tar Julcsi megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "Pest Vármegyei Választási Iroda"-ra.

  • Tar Julcsi megváltoztatta a bejelentés leírását "A jelzett helyen a zebra közvetlen közelében fa keretes választási plakát építmény lett elhelyezve, közvetlenül a zebránál. Ez minden ilyen eseménykor sok helyen rendre megismétlődik, ami nagyon nagy hiba! Gyakorlatilag a zebra táblákat használják tartó keretként (EZ NEM IS ÉRTEM!), drasztikusan csökkentve így a gyalogo...

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő Egyesület!

    Kérjük, hogy a választási kampánnyal összefüggő, jelen bejelentéseket a területileg illetékes Választási Bizottságoknak szíveskedjenek elküldeni.

    Társaságunk csak rendkí
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Fischer Péter elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Sleepy Claus bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére