Válaszra vár

Hiányzó fák

FRISSÍTÉS: 2024.05.28.

Budafok-Tétény Budapest XXII. Kerületi Polgármesteri Hivatal válasza:
„Köszönjük bejelentését. Az érintett terület – az időközben lekérdezett tulajdoni lap szerint is - a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában áll, ezért a terület kezelése, üzemeltetése fővárosi, nem kerületi feladat, így nem kerületünk az illetékes az ügyben. A jelzett térségen lévő fák, illetve fahelyek kezelésére mi is a BKM Nonprofit Zrt. FŐKERT Kertészeti Divízióját jelöltük volna meg illetékesnek, a korábbi japánakácok eltávolítását is a Társaság végezte. De ők ezt a megkeresést már elutasították, így azt javasoljuk, a Főpolgármesteri Hivatalhoz forduljanak, ők határozzák meg az egyes fővárosi cégek hatás- és illetékességi körét, hátha ezen a területen időközben változtattak. Kerületünk a három fahely végleges, szakszerű pótlásáig konténerben kihelyezett növényekkel teszi barátságosabbá, élhetőbbé a területet. Sajnos az egyik fahelyre a vágányfelújítási munkák során betelepítettek egy tartóoszlopot, ezzel ellehetetlenítve ott a fapótlást is, de reméljük, valahol a közelben azért legalább a pótlás megvalósul.”

-----

FRISSÍTÉS: 2024.05.28.

XXII. kerület válasza:
„Köszönjük bejelentését. Az érintett terület – az időközben lekérdezett tulajdoni lap szerint is - a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában áll, ezért a terület kezelése, üzemeltetése fővárosi, nem kerületi feladat, így nem kerületünk az illetékes az ügyben.”

-----

FRISSÍTÉS: 2024.05.23.

FŐKERT válasza:
„Tájékoztatjuk, hogy a bejelentett terület nem tartozik Társaságunk kezelésébe, ezért a probléma megoldásában nem vagyunk illetékesek.”

-----

Kérem, hogy a jelzett helyen pótolják a fákat!
Nagyon szépen köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest XXII. kerület, Budafok-Tétény, Mária Terézia u. 10

Hozzászólások

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő!

    Ezúton tájékoztatom, hogy levelét érkeztettük az FPH_KOZP-442826 /2024-es érkeztetőszámon és továbbítottuk a Főpolgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Főosztálya részére.

    Tisztele
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Főváros Önkormányzata

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS: 2024.05.28. XXII. kerület válasza: „Köszönjük bejelentését. Az érintett terület – az időközben lekérdezett tulajdoni lap szerint is - a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában áll, ezért a terület kezelése, üzemeltetése fővárosi, nem kerületi feladat, így nem kerületünk az illetékes az ügyben.” -...

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "BKM Budapesti Közművek FŐKERT"-ról "Budapest Főváros Önkormányzata"-ra.

  • Sleepy Claus hozzászólt a bejelentéshez.

    Nagyon köszönöm Budafok-Tétény Önkormányzatának elhivatottságát!
    Én is bízom a hiányzó fák pótlásában!
  • T. Andrea elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FŐKERT

  • T. Andrea megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS: 2024.05.23. FŐKERT válasza: „Tájékoztatjuk, hogy a bejelentett terület nem tartozik Társaságunk kezelésébe, ezért a probléma megoldásában nem vagyunk illetékesek.” ----- Kérem, hogy a jelzett helyen pótolják a fákat! Nagyon szépen köszönöm!"-ról "FRISSÍTÉS: 2024.05.28. XXII. kerület válasza: „Kö...

  • T. Andrea megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XXII. kerület Budafok-Tétény Önkormányzata"-ról "BKM Budapesti Közművek FŐKERT"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelők!

    Köszönjük bejelentését. Az érintett terület – az időközben lekérdezett tulajdoni lap szerint is - a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában áll, ezért a terület kezelése, üzemeltetése
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • H B L elküldte az ügyet az illetékesnek: XXII. kerület Budafok-Tétény Önkormányzata

  • H B L megváltoztatta a bejelentés leírását "Kérem, hogy a jelzett helyen pótolják a fákat! Nagyon szépen köszönöm!"-ról "FRISSÍTÉS: 2024.05.23. FŐKERT válasza: „Tájékoztatjuk, hogy a bejelentett terület nem tartozik Társaságunk kezelésébe, ezért a probléma megoldásában nem vagyunk illetékesek.” ----- Kérem, hogy a jelzett helyen pótolják a fákat! Nagyon sz...

  • H B L megváltoztatta a bejelentés illetékesét "BKM Budapesti Közművek FŐKERT"-ról "XXII. kerület Budafok-Tétény Önkormányzata"-ra.

  • BKM Budapesti Közművek BTI válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!
    Köszönjük megkeresését.
    Tájékoztatjuk, hogy a bejelentett terület nem tartozik Társaságunk kezelésébe, ezért a probléma megoldásában nem vagyunk illetékesek.

    Tisztelettel: Budapes...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FŐKERT

  • Sleepy Claus bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére