Válaszra vár

Irreális gyorshajtás, “fekvőrendőr” kérelem.

Tisztelt Cím!

Nem vagyok benne biztos, hogy jó helyre, megfelelő címre küldöm a levelem. Viszont akkor, ebben az esetben is kérném a segítségüket. A problémám a következő:

1185. Budapest, Duna utca és környéke a helyszín.

Az itt lakók közül többen is irreálisan gyorsan hajtanak, a “jobb kezes” utcák ellenére. Ezen a környéken az összes kereszteződés egyenrangú, 30-as korlátozó táblák is vannak. Bár köztudott, hogy ezek mit sem érő “tessék-lássék” intézkedések. A rend éber őreinek nyoma sincs a környéken, közterület felügyelet valószínűleg a XVIII. kerület ezen terület létezéséről nem is tud… ennek köszönhetően, olykor olyan irreálisan gyorsan hajtanak az itt járó emberek, hogy sokszor csak egy füst felhő, vagy egy nagyobb gumi csikorgás van utánuk. Mi egy sarki telken elhelyezkedő ingatlanban lakunk, egy ilyen egyenrangú útkereszteződés közvetlen közelében. Mivel lakó-pihenő övezet, sokszor a szülők az úton tolják a babakocsit, a gyerekek itt bicikliznek vagy játszanak. Tudom, és értem hogy ez sem jó. De mielőtt tragédia történne, célszerű lenne valahogy véget vetni az ész-nélküli és indokolatlan száguldozásnak. Ennek, -az én nézetemben-, a legegyszerűbb módja, az úgynevezett “fekvő rendőr” kihelyezés lenne. Néhány utca kereszteződésében van is ilyen, de elenyésző mennyiségben. Ebben az övezetben több tíz hasonló utca és kereszteződés van, viszont elvétve lehet látni 1-2 ilyen fekvő rendőrt.

Kérem Önöket, mérjék fel a területet, és intézkedjenek a mihamarabbi sebesség korlátozás megoldásáról. Amennyiben a levelem célt tévesztett, úgy kérem, ha tudnak, irányítsanak útba és írják meg, kihez fordulhatnék ezzel a problémával!

Előre is köszönöm!
Tisztelettel,

Ilyés József

Probléma helyszíne
Budapest XVIII. kerület, Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Duna u. 24

Hozzászólások

  • W Kriszta elküldte az ügyet az illetékesnek: XVIII. kerület Közterület-felügyeleti Csoport

  • W Kriszta megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "XVIII. kerület Közterület-felügyeleti Csoport"-ra.

  • Ilyés József bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Járdára omladozó kerítés

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Egyéb szervezet
    Gyógyfű utca (XII. kerület, Hegyvidék)
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Rozsdás híd

    Beküldés ideje:
    Illetékes: Budapest Közút
    Bonyhádi út (XIV. kerület, Zugló)
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Közterületet figyelő kamerák

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: NAIH Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
    Királyok útja (III. kerület, Óbuda-Békásmegyer)
  Vissza az oldal tetejére