Válaszra vár

Kidőlt ismertető tábla

A Remete-szurdok tanösvény információs táblája kidőlt, fa gerendái elkorhadtak. A patakparton az avarban fekszik a tábla.

Ha a Remete-szurdok tanösvényt a Remeteszőlősi Önkormányzat felöl közelítjük meg, akkor a tanösvény 2.információs táblája az, ami jelenleg is az avarban fekszik. A tábla a Remete-barlang alatt, közvetlenül az Ördögárok patak partján található.

Probléma helyszíne
Nagykovácsi IX. kerület, Ferencváros, Hét-lyuk zsomboly

Hozzászólások

 • Járókelő Csilla elküldte az ügyet az illetékesnek: Pilisi Parkerdő

 • Járókelő Csilla megváltoztatta a bejelentés leírását "A Remete-szurdok tanösvény információs táblája kidőlt, fa gerendái elkorhadtak. A patakparton az avarban fekszik a tábla."-ról "A Remete-szurdok tanösvény információs táblája kidőlt, fa gerendái elkorhadtak. A patakparton az avarban fekszik a tábla. Ha a Remete-szurdok tanösvényt a Remeteszőlősi Önkormányzat fe...

 • Melinda Szi hozzászólt a bejelentéshez.

  Ha a Remete-szurdok tanösvényt a Remeteszőlősi Önkormányzat felöl közelítjük meg, akkor a tanösvény 2.információs táblája az, ami jelenleg is az avarban fekszik. A tábla a Remete-barlang alatt, közve...
 • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

  Kedves Melinda!
  Kérlek, pontosítsd a probléma helyét (akár leírással, akár a térképen a poi átmozgatásával, vagy egy képernyőkép beküldésével). Köszönjük!
 • Járókelő Zsófi megváltoztatta a bejelentés állapotát "Feldolgozás alatt"-ról "Kiegészítésre vár"-ra.

 • Melinda Szi bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére