Megerősítésre vár

Járdán, zebra előtt lévő mikromobilitási pont

Tisztelt Illetékes!
A Dráva utca és a Hegedűs Gyula utca kereszteződése Dráva park felőli sarkán közvetlenül a gyalogátkelőhely előtt, a járdán jelölték ki a mikromobilitási pontot. Ez mindennapos akadályt okoz az arra gyalogosan közlekedőknek. Kiváltképp a babakocsival és kerekesszékkel járóknak, hiszen sokszor a járda teljes szélessége rollerekkel van tele. Ez egy gyalogátkelőhely előtt balesetveszélyes és teljesen abszurd. Kérem alaposan nézzék meg a csatolt képeket. A járda járhatatlanságát nem a rollert használók okozzák, hanem a hibás helyen felfestett mikromobilitási parkolóhely, lényegében kötelezik a felhasználókat a rollerek zavaró helyen hagyására. Természetesen előfordul az ilyesmi, az Önök önkormányzata nagyon helyesen az elsők között kísérletezett az ehhez hasonló pontok kijelölésével, viszont remélem belátják, hogy ez a lokáció egy hiba volt. 1-2 méterre a jelenlegi helytől, az autó parkolók végéből leválasztható lenne egy rövid szakasz az ide áthelyezett mobilitási pontnak. Ezzel rengeteg arra közeledőnek kedveznének, a járda újra felszabadulna, elhárulna a balesetveszély. Kérem, hogy helyezzék át a mobilitási pontot, így megfelelne a Mobi pont irányelveknek is. Jelenleg nagyobb kárt okoz mint hasznot.
Munkájukat nagyon megköszönöm

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Hegedűs Gyula u. 107

Hozzászólások

  • E. M. visszajelzésére vár.

  • R eni megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Jelzése alapján a XIII. Kerületi Közterület-felügyelet megvizsgálta a helyszínt és visszajelezte, hogy a helyszínt fokozottan ellenőrzik és jogsértés észlelése esetén intézkednek.
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Németh Gábor hozzászólt a bejelentéshez.

    Szerintem erre a helyszínről nyugodtan ki lehet hívni a közterület-felügyeletet, hiszen a látássérültek számára kialakított vezetősávokon hagyták a rollereket.
  • E. Mátyás elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerület Önkormányzata

  • E. M. bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére