Megoldott

A CBA körül állandóan gyűlik a szemét

Anonim Járókelő
CBA

Tisztelt Uran/Hölgyem!

A jarokelo.hu-n olvastam, hogy a probléma visszatérő. Az XVI. kerületi Jókai Mór utcai CBA körül állandóan gyúlik a szemét, ősszel a leveles, hosszú hónapokig változatlan a helyzet. A szemét csak gyűlik, egész ősszel, és még a tél elején se söpörték össze a lehullott leveleket. Ahol fúnek kéne nőnie, ott csak por és föld van, ami mindig a járdára omlik. Kérjük segítségüket! A probléma újra és újra előfordul. Gondolom a boltban vásárolt termékeket dobálják szét, talán nem a boltok felelőssége szétnézni, és összehúzni? Szoktam látni kukásokat szekérrel menni, de ők csak a bicikliút és a járda részt tisztítják, erre a térre nem jönnek be. Hóeséskor is csak egy kevés részt tisztítottak el a bejáratnál, pedig nálunk vidéken mindig megtisztították rendesen a járdákat, ott nem kellett a kocsikerekek által összetolt kupacokat kerülgetni. Illetve a Mátyás Hotel mögötti lépcsőt non-stop vizeldének nézik, és nem a füvön végzik a dolgukat, bűzlik az egész lépcsőfelület.

Köszönjük, ha segítenek!

Probléma helyszíne
Budapest XVI. kerület, Jókai Mór u. 2

Hozzászólások

  • Járókelő László lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Szia!
    Köszönjük a visszajelzést!
    Ezzel segítitek a munkánkat, mert így nyomon tudjuk követni, hogy mi történt, még akkor is, ha az illetékes nem küld újabb állapotjelzést.
    Legyen szebb, biztonságosabb...
  • Járókelő László megváltoztatta a bejelentés nevét "XVI. kerületi Jókai Mór utcai CBA körül állandóan gyűlik a szemét"-ról "A CBA körül állandóan gyűlik a szemét"-ra.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Éppen ma pillantottam meg, ahogyan söprik össze a szemetet és a csikkeket, örültem neki! Remélem 2024-re végre kitalálták, hogy kinek a feladata tisztán tartani ezt a kis részt. :)
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Ezek az új fotók:
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A szemetet összegyűjtötték még a havazás előtt, de sajnos újra halmozódik. Más, értelmes helyeken ezt nem tudom, hogyan oldják meg. Több, nagyobb kuka? Rendszeres területtisztítás? Sok ember jár erre,...
  • Járókelő Zsófi elküldte az ügyet az illetékesnek: CBA

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére