Válaszra vár

Mély gödrökkel teli nyílt parkoló a BME előtt

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2024.01.26.

Budapest Közút válasza:
"A bejelentésben szereplő hibák a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem által használt parkoló területén találhatók. Az érintett 4110. helyrajziszámú terület nem tartozik a Társaságunk által üzemeltetett hálózathoz. A parkoló üzemeltetése véleményünk szerint a felhasználó intézmény illetékességi körét képezi. "

---

FRISSÍTÉS: 2023.12.15.
XI. kerület Újbuda Önkormányzata válasza:
"Térinformációs rendszerünk adatai alapján, a terület fővárosi tulajdonú, ezért szíveskedjenek problémájukkal, az üzemeltető Budapest Közút Zrt.-hez fordulni."
----------------------------
Legalább 10 éve romlik a BME R épülete előtti parkoló állapota, amivel az évek alatt sem a város, sem az önkormányzat, sem a BME nem foglalkozott a területtel. A murvás parkolót több százan használják naponta, de az eső a gödröket egyre mélyebbre vájja és lassan leér az autók alja. A karbantartás annyit jelentene, hogy néhány köbméter kaviccsal fel kellene tölteni a gödröket. 2020-ban szintén bejelentettem az esetet itt, de senki nem volt képes egy ilyen apró lépésre, hogy legalább a gödröket feltöltsék kaviccsal. Természetesen keményebb burkolatot is lehetne telepíteni.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem R épület

Mapillary

Mi az a Mapillary?
Fotózd be az egész utcát Mapillaryvel
Ehhez a bejelentéshez nem találtunk közeli utcaképet. Töltsd le a telefonodra a Mapillary utcakép-készítő alkalmazást, készíts nekünk a helyszínről új utcaképeket, és a Járókelőn beágyazzuk őket a kátyúbejelentések alá.
Irány a Mapillary

Hozzászólások

 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: BME Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

 • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS: 2023.12.15. XI. kerület Újbuda Önkormányzata válasza: "Térinformációs rendszerünk adatai alapján, a terület fővárosi tulajdonú, ezért szíveskedjenek problémájukkal, az üzemeltető Budapest Közút Zrt.-hez fordulni." ---------------------------- Legalább 10 éve romlik a BME R épülete előtti parkoló állapota, amiv...

 • g g megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "BME Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Üdvözlettel:

  [Leírás: Budapest közút]
  Útfenntartási Főosztály
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Pál András elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Pál András megváltoztatta a bejelentés leírását "Legalább 10 éve romlik a BME R épülete előtti parkoló állapota, amivel az évek alatt sem a város, sem az önkormányzat, sem a BME nem foglalkozott a területtel. A murvás parkolót több százan használják naponta, de az eső a gödröket egyre mélyebbre vájja és lassan leér az autók alja. A karbantartás annyit jelentene, h...

 • Pál András megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XI. kerület Újbuda Önkormányzata"-ról "Budapest Közút"-ra.

 • XI. kerület Újbuda Önkormányzata válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Az Illetékes válasza a csatolmányban találálható.
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Dr Kardos Angelika elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Önkormányzata

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére