Megoldásra vár

elhanyagolt közterület, fák

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS: 2023. 10. 20

XIII. kerület Önkormányzat: "a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. megvizsgálta a helyszínt és visszajelezte, hogy megpróbálják felvenni a kapcsolatot a szomszédos építkezést végző céggel, amennyiben nem sikerül a Közterület-felügyelettel felveszik a kapcsolatot, hogy szólítsa fel őket a terület rendben tartására."

---------

A közterületen álló fák és környezetük továbbra is elhanyagolt állapotban vannak. A szomszédos építkezés szemete a fákon és a fák alatti zöldterületen látható, lehangoló látványt nyújtva.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Rozsnyay utca 16

Hozzászólások

 • Fischer Péter megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Fischer Péter megváltoztatta a bejelentés leírását "A közterületen álló fák és környezetük továbbra is elhanyagolt állapotban vannak. A szomszédos építkezés szemete a fákon és a fák alatti zöldterületen látható, lehangoló látványt nyújtva."-ról "FRISSÍTÉS: 2023. 10. 20 XIII. kerület Önkormányzat: "a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. megvizsgálta a helysz...

 • Fischer Péter megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIII. kerület Önkormányzata"-ról "XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt."-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  Jelzése alapján a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. megvizsgálta a helyszínt és visszajelezte, hogy megpróbálják felvenni a kapcsolatot a szomszédos építkezést végző céggel, amen
  ...
 • Járókelő László elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerület Önkormányzata

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére