Válaszra vár

Törmelékes, homokos környezet

Anonim Járókelő

A Zuhatag sor megálló közvetlen környezete elhanyagolt képet mutat. Az építési törmeléket ahelyett, hogy szabályszerűen elszállították volna, a pálya mentén egyszerűen szétterítették. És mintha mindez nem lenne elég, a felmart aszfaltot az egyik fa tövébe pakolták, ezzel veszélyeztetve a fa egészségét, hiszen a kéreg, a gyökérzet felszíni része megsérülhet. Az a dilettantizmus, hanyagság, ami a kerületben a munkálatok terén zajlik, nehéz überelni. Javaslom egy olyan önkormányzati szerv létrehozását, amely folyamatosan monitorozza a kivitelezési tevékenység szabályszerűségét.

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Zuhatag sor 8b

Hozzászólások

 • g g megváltoztatta a bejelentés illetékesét "II. kerületi Városfejlesztő Zrt."-ról "BKK Budapesti Közlekedési Központ"-ra.

 • II. kerületi Önkormányzatverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt Admin!

  A villamos felújítási munkákat nem a kerületi önkormányzat beruházásában végezték. Az illetékes BKV felé jeleztük, kérjük Önök is állítsák át az illetékest!

  Köszönettel,
  II. Kerület...
 • II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.verified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt Bejelentő!
  Köszönjük észrevételét. Bejelentését rögzítettük és továbbítottuk. A bejelentésben foglalt probléma érdemi megoldásáig kérjük szíves türelmét.
 • Járókelő Csilla elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerületi Városfejlesztő Zrt.

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére