Válaszra vár

Ültetés és szemétszedés a fák tövében

FRISSÍTÉS 2023.08.30.
VII. kerület válasza: "a Rákóczi út Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában levő terület. Az elhagyott hulladék elszállítása a BKM Budapesti Közművek Nonprofit ZRT. FKF Köztisztasági Divízió feladata, a cserje vagy évelő ültetés a Főkert Divízió feladata."

-----

Van ez a két dézsa a Blahán, a Rákóczi úton, a Buda felé tartó buszok megállójában. Mindig tele van szeméttel a fák töve. Amit szépen mindig el is takarítanak, ami tök szuper, de tényleg. :)

Ami szerintem még beválhatna (felénk abszolút bevált) az az, hogyha ültetnének kisebb bokrokat/futónövényeket/árnyékliliomot a tövükbe, mert úgy nem lenne ennyire szemetesláda hatása a dolognak. Nem pici növényeket, hanem nagyobbakat, elférnének a földben és kevesebb lenne úgy a gond. Urambocsá', a csikktömeget még el is rejtené a szemek elől. :)

Probléma helyszíne
Budapest VII. kerület, Erzsébetváros, Rákóczi út 50

Hozzászólások

  • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FŐKERT

  • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés illetékesét "VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata"-ról "BKM Budapesti Közművek FŐKERT"-ra.

  • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés leírását "Van ez a két dézsa a Blahán, a Rákóczi úton, a Buda felé tartó buszok megállójában. Mindig tele van szeméttel a fák töve. Amit szépen mindig el is takarítanak, ami tök szuper, de tényleg. :) Ami szerintem még beválhatna (felénk abszolút bevált) az az, hogyha ültetnének kisebb bokrokat/futónövényeket/árnyéklilio...

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.


    Tisztelt Járókelő Egyesület Ügyvivő!

    Hivatkozással JAROKELO-BUDAPEST- 00129016 azonosítószámú, Budapest Rákóczi út 50. előtt növénydézsába évelő és/vagy cserjék ültetése tárgyú bejegyzésre tájék
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Járókelő László elküldte az ügyet az illetékesnek: VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata

  • Szűcs-Zágoni Bella bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére