Megoldott

rendszám nélküli VW

A XXII. ker. Dózsa György úton az orvosi rendelő parkolójában már a 3. rendszám nélküli autó áll, a képen látható VW formájában. Lényegében ezzel lefelezték a rendelkezésre álló kiépített parkolóhelyeket..
A 3. autóval egy egész szép folyamat figyelhető meg, amihez kell a kerületi közterületfelügyelet passzivitása is. Az első rendszám nélküli autó még július elején jelent meg (ez látszik az egyik csatolt képen most is). Ennek a bejelentése ( https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/125789/rendszam-nelkuli-volvo ) augusztus 1-én ért el a XXII. kerületi közterület felügyelethez. A második autó augusztus elején került ide ( https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/127624/rendszam-nelkuli-nissan ), amiről augusztus 8-án kaphattak jelzést a járókelőn át az illetékesek. De ha az elsőnél kijöttek volna intézkedni a bejelentés után pár nappal, már a 2. is kaphatott volna felhívást egy kiszállás alkalmával. A most bejelentett autó 2 napja foglalja a parkolóhelyet.
A környéken egyébként többször is lehetett látni a közterület autóját. De ahogy máshol, úgy itt is elautóztak a látható és intézkedést igénylő probléma mellett. Egy esetben még el is sétált a Volvo mellett az egyik munkatás, de intézkedés ekkor sem történt. Gondolom sok lenne a papírmunka és nem is lehetnek túl motiváltak. Ha ezt el is fogadjuk, hogy már mindenféle proaktivitást nélkülöznek munkájuk során, legalább a bejelentések alapján jó lenne intézkedni. Legalább most, amíg még "csak" 3 rendszám nélküli autó foglalja a helyeket.
Ha nincs kapacitás vagy anyagi erőforrás elszállítani a rendszám nélküli roncsokat, akkor kezdjék el kiszámlázni a közterület foglalási díjat. Ez motiválhatja az üzembentartót és elviszi saját maga.

Az első két autó dátumai esetén a 30 napos határidő nem telt el a bejelentések elküldése óta. De az a válaszadási kötelezettségükre vonatkozik, nem a munka elvégzésére. Egyébként elnézve a járókelőt, a válaszadási kötelezettségüknek sem tesznek eleget sok bejelentésnél.

Probléma helyszíne
Budapest XXII. kerület, Budafok-Tétény, Dózsa György út 17b

Hozzászólások

  • T. Andrea lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Illetékes válasza alapján
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő! Köszönjük bejelentését! A bejelentésében szereplő Dózsa György út 17/b szám alatt a további járműveket is találtak a Közterület-felügyeleti Csoport munkatársai. Az intézkedés során...
  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A VW-en van regisztrációs matrica, ha rendszám nincs is. 07.10-e óta ki van vonva a forgalomból... Ez így még rendszámmal sem állhatna itt.
  • Tar Julcsi elküldte az ügyet az illetékesnek: XXII. kerület Közterület-felügyeleti Csoport

  • Tar Julcsi megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "XXII. kerület Közterület-felügyeleti Csoport"-ra.

  • Tar Julcsi megváltoztatta a bejelentés állapotát "Feldolgozás alatt"-ról "Kiegészítésre vár"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    3 roncsautó parkolóban

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: XXII. kerület Közterület-felügyeleti Csoport
    Jókai Mór utca (XXII. kerület, Budafok-Tétény)
  • Megoldott
    2
    Megoldott
    2

    Vitorláshajó közúti tárolása

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: XXII. kerület Közterület-felügyeleti Csoport
    Dézsmaház utca (XXII. kerület, Budafok-Tétény)
  • Megoldásra vár
    1
    Megoldásra vár
    1

    Rendszám nélküli Lexus

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: XXII. kerület Közterület-felügyeleti Csoport
    Dózsa György út (XXII. kerület, Budafok-Tétény)
  Vissza az oldal tetejére