Megoldatlan

folyamatos jogszabálysértő parkolás fölszámolása (Fő utca 1.)

Kérem a Fő utca 1 előtt rendszeresen és gyakran (szabálytalanul a járdán vagy szabálytalanul a hiányos fölfestésű kerékpársávban és a járdán) megálló járműveket olyan rendszerességgel és díjtétellel büntetni, hogy a helyszínen a megállások/parklások száma csökkenjen.

Ha erre nem megfelelőek az illetékes személyi feltételei, akkor kérem járdára-parkolás-gátló pollerek szíves kihelyezését, ugyanis a helyszínen igen gyakori a járdára-parkolás. (A városban igen sok helyen meg tudták már így vagy úgy oldani a veszélyes és jogszabályelenes járdára-kerékpársávra parkolás visszaszorítását, biztosan itt is sikerülne, ha majd elkezdik.)

Nyilvánvalóan a Fő utca 1. valamelyik tulajdonosa olyan, hogy vele szemben nem megy a jog érvényesítése, de kérem mégis próbálják meg.
Az arra közlekedők 10 percenként látnak oda parkolókat ... ha a büntetés is 10 percenként történne, talán legalább a civil szállítók/iparosok leszoknának a jogszabálysértő parkolásról, a CD-s rendszámúakat pedig majd utána meg lehetne kérni, hogy szintén ne parkoljanak majd oda.

A helyszínen ez a jellegű probléma nem mai, hanem évek óta tartóan folyamatos. Már csak a jarokelo-n 3 bejelentést is találtam hirtelen, ami foglalkozott vele:
https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/79268/utburkolati-jel-festese-szukseges
https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/84930/kerekparsav-a-fo-utca-1-elott
https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/87632/kerekparsavon-parkolo-autok
Köszönettel.

Probléma helyszíne
Budapest I. kerület, Várkerület, Fő u. 1

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: I. kerület Budavár Közterület-felügyeleti Iroda

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére