Megoldatlan

veszélyes kereszteződés

A Kun utca és a Dologház utca sarkon lakom. Ez a kereszteződés egyre veszélyesebb, mert az a 2 db elsőbbségadás kötelező tábla lópikulát sem ér. Heti rendszerességgel történik baleset. rendszeresen ütköznek autók, törnek, borulnak az oldalukra. A tér közelsége miatt fokozottan veszélyes, mert elég nagy a gyalogos forgalom is, csoda, hogy gázolás még nem történt.
Sajnos a reggeli és délutáni órákban elég forgalmas a környék, a sofőrök sok esetben türelmetlenek és figyelmetlenek a zebrákon áthaladó járókelőkkel. Sok a kutyás is errefelé. Sok autós hobbit űz abból, hogy úgy tesz, mint aki nem fog megállni a zebránál és ennek hangot is, kiszól az ablakon...Rohadtul nem vicces. Arról nem is beszélve, hogy sokan sztrádaként tekintenek ezekre az utakra és úgy száguldoznak, mint az állatok. A legnagyobb baj, hogy a rendőrök ezzel nem nagyon foglalkoznak, pedig elég jelentős a jelenlétük a környék kissé színes összetétele miatt. Ide nagyon nagy szükség lenne lámpás szabályozásra, megelőzve a komolyabb baleseteket. Az elmúlt 2 napban 2 autós ütközés is történt, ami azontúl, hogy sajnálatos, de hosszú órákra a forgalmat is bénítja. Köszönöm.

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, II. János Pál pápa tér 18

Hozzászólások

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A VIII. kerületi Önkormányzat tervezi a kérdéses terület forgalomcsillapítását. A jelenlegi forgalmi rend kapcsán megjegyezzük, hogy a forgalmi rend egyértelmű a kihelyezett jelzé
    ...
  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Garami Marika elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Ferenc Szatmari bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére