Válaszra vár

Villamos megállóban létesített füvesített zöld sziget

FRISSÍTÉS: 2023.06.15.
A XIV.ker. Önkormányzat válasza:
"Önkormányzatunk a bejelentett ügyben nem illetékes, az Erzsébet királyné útján, a Laky Adolf utcai villamosmegállónál található zöld osztósávok fővárosi kezelésű közterületek."

----

Az Erzsébet Királyné útján a Laky Adolf utcánál található villamos megállóknál (69) mindkét irányban található egy hosszanti járdaszegéllyel körülvett sáv, mely a létesítésekor befüvesítésre került. Sajnos a fű azóta szinte teljesen eltűnt, helyét gaz vette át, mely általában szép magasra nő, elszárad és kirohad vagy elporlik. Jelenleg is igen szomorú látványt nyújt, a kalászos gazfélék már igen magasra nőttek és kezdenek száradni. A város más részein igen jó példákat lehet látni, hogy az ilyen területeket hogy lehet szépen gondozni, és szemet gyönyörködtetően ápolt zöld felületet létrehozni. Nagy divat lett a méhlegelő, de ezt a legjobb szándékkal sem lehet annak nevezni.

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Erzsébet kir. né út

Hozzászólások

  • W Kriszta elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FŐKERT

  • W Kriszta megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt."-ról "BKM Budapesti Közművek FŐKERT"-ra.

  • W Kriszta megváltoztatta a bejelentés leírását "Az Erzsébet Királyné útján a Laky Adolf utcánál található villamos megállóknál (69) mindkét irányban található egy hosszanti járdaszegéllyel körülvett sáv, mely a létesítésekor befüvesítésre került. Sajnos a fű azóta szinte teljesen eltűnt, helyét gaz vette át, mely általában szép magasra nő, elszárad és k...

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Címzett!

    A 00123410 sz. bejelentésre az alábbi választ adjuk:

    Önkormányzatunk a bejelentett ügyben nem illetékes, az Erzsébet királyné útján, a Laky Adolf utcai villamosmegállónál található
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Schneider Géza elküldte az ügyet az illetékesnek: XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt.

  • KOVÁCS Mariann bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére