Megoldásra vár

Tisztítás

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2024.03.18.

Fővárosi Vízművek válasza:
"...Budapest I. kerület, Szent Gellért rakpart 16. szám környezete nem társaságunk kezelésében lévő terület, így annak karbantartása, rendbetétele sajnos nem áll módunkban."

----------

FRISSÍTÉS 2024.03.07.:

FKF válasza:
"Tájékoztatjuk, hogy a Gellérthegyen munkatársaink naponta végzik a hulladékgyűjtő edények ürítését és összeszedik a darabos hulladékot. A nehezen hozzáférhető és a védőkorláton kívül eső területek takarításához munkatársaink védelme érdekében speciális alpin technika szükséges. A terület takarítását április végén tudjuk megkezdeni. A munkálat elvégzéséig szíves türelmét kérjük."

--------------

FRISSÍTÉS 2024. 03. 04.

Budapest Közút Zrt. válasza:

Szíves elnézését kérjük, de a 00122949 számú bejelentése során adminisztrációs hiba lépett fel, így válaszunk még nem jutott el Önhöz!
A 00122949 számú bejelentésben szereplő Hegyalja út - Döbrentei téri nagy támfal üzemeltetése, fenntartása a Budapest Közút Zrt. feladatai közé tartozik.
Az illetékességünkbe tartozó üzemeltetési, fenntartási feladatokat a Budapest Főváros Önkormányzata által biztosított források erejéig a műszaki, és gazdaságossági szempontok alapján a rendelkezésre álló kapacitási lehetőségeinkhez mérten folyamatosan végezzük.
Tájékoztatásul jelezzük, hogy a bejelentett hibát felvettük a javítási listánkra. A növényzet irtására évente egyszer kerítünk sort, a javításig kérjük szíves türelmét.
A vízesés és a vízesésnél lévő sziklafal a Fővárosi Vízművek Zrt. üzemeltetésében van, a tisztántartásért pedig a BKM FKF Köztisztasági Divízió felel a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő területeken.

-----

Gellérthegy falazatának tisztán tartása, növények elszaporodása, turista látványosságok tisztán tartása, karbantartása. Vízesés hiénya.

Probléma helyszíne
Budapest I. kerület, Várkerület, Szent Gellért rkp. 16

Hozzászólások

  • Urbán Alexandra megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2024.03.07.: FKF válasza: "Tájékoztatjuk, hogy a Gellérthegyen munkatársaink naponta végzik a hulladékgyűjtő edények ürítését és összeszedik a darabos hulladékot. A nehezen hozzáférhető és a védőkorláton kívül eső területek takarításához munkatársaink védelme érdekében speciális alpin techn...

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő Szerkesztőség! Tisztelt Hibabejelentő!
    Köszönettel vettük 122949 számú bejelentésüket, mellyel kapcsolatban tájékoztatjuk Önöket, hogy a bejelentésben jelzett helyen, az Budapest I.
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Járókelő Csilla megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Fővárosi Vízművek"-ról "Budapest Közút"-ra.

  • Fekete János hozzászólt a bejelentéshez.

    AZ illetékes kiválasztása HIBÁS, illetékesnek feltüntetett cégnek semmi köze a takarításhoz tisztításhoz, másik cégnél vár megoldásra, hiába váljátok a csodát.
  • Urbán Alexandra megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2024. 03. 04. Budapest Közút Zrt. válasza: Szíves elnézését kérjük, de a 00122949 számú bejelentése során adminisztrációs hiba lépett fel, így válaszunk még nem jutott el Önhöz! A 00122949 számú bejelentésben szereplő Hegyalja út - Döbrentei téri nagy támfal üzemeltetése, fenntartása a Budapes...

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Az Idő elhuzodasa miatt szuksegesse valt a kovek , megtisztitasa a szennyezodestol. Kerem a koveket eredeti allapotukra visszaallitani.

    Tisztitas, Csiszolas, Szennyezodesek-toresek eltavolitasa.

    Ez...
  • Fekete János hozzászólt a bejelentéshez.

    Az illetékes BUDAPEST KÖZÚT és BKM FKF Köztisztasági Divízió!
  • H B L megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!
    Köszönjük megkeresését.
    Tájékoztatjuk, hogy a Gellérthegyen munkatársaink naponta végzik a hulladékgyűjtő edények ürítését és összeszedik a darabos hulladékot. A nehezen hozzáférhe
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Fekete János hozzászólt a bejelentéshez.

    2023. májusi a bejelentés a BUDAPEST KÖZÚT-nál megoldásra vár, végül is az a plusz 1-2 hónap már nem számít, amíg össze vissza pakolgatjátok itt az illetékeseket a válaszra várva.
  • Fekete János hozzászólt a bejelentéshez.

    Kedves Miklós!
    FV NEM illetékes.
    Kérj pontosítást és fényképeket az anonim bejelentőtől, hogy beazonosítható legyen a támfal melyik szakaszáról van szó segítve a Budapet Közút munkáját, vagy a Hegyalj
    ...
  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: Fővárosi Vízművek

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "BKM Budapesti Közművek FKF"-ról "Fővárosi Vízművek"-ra.

  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FKF

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "Gellerthegy falazatanak tisztan tartasa, novemnyek elszaporodasa, turista latvanyossagok tisztan tartasa, karbantartasa. Vizeses hianya."-ról "FRISSÍTÉS 2024. 03. 04. Budapest Közút Zrt. válasza: Szíves elnézését kérjük, de a 00122949 számú bejelentése során adminisztrációs hiba lépett fel, így válaszunk még nem jutott...

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "BKM Budapesti Közművek FKF"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő! BPK/7215-1/2024
    Szíves elné
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére