Megoldatlan

játszótéri csúszda megközelitése

A II. János Pál pápa téri frissen felújított játszótéren található csúszdáknak a használhatósága jelent problémát.

A mellékelt képen látható, hogy a csúszda egy helyről megközelíthető, mely veszélyes és igen nagy erőnlétet, ügyességet igényel, amit jobbára 8 év felettiek tudnak megcsinálni. Az ennél kisebb gyerekek ezt a csúszdát nem tudják megközelíteni biztonságos módon.

Ennek következtében alulról kezdenek felkúszni a csúszdán, és észleltem, hogy már ebből történt ütközés, mivel ez egy kanyargós csőcsúszda. Ráadásul az oldalt található falmászóról sem lehet feljutni a csúszdához. Más csúszda nem került installálásra a játszótéren, ami elsősorban kisebb gyerekek aktivitási helyszíne lenne.

Miközben a régi (amúgy kiváló) csúszda helyett két év várakozás után nagyon örültünk, hogy van végre újra játszótér, ez annál nagyobb csalódást okozott.

Javaslom, hogy egy ügyes ember találjon ki biztonsági hálót, és egyéb feljárót a csúszdához, hogy azt a 3 éves korúak és attól idősebbek is használhassák biztonsággal.

Kérem a tisztelt illetékeseket, hogy intézkedni szíveskedjenek. Előre is köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Dog Park

Hozzászólások

  • H B L lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    FŐKERT válasza: A csúszdán jól láthatóan fel van tüntetve matricás piktogramokkal, hogy az 5-14 éves korosztály használhatja, és Tilos a csúszda fém csövében történő felmászás. Ennek megelőzése a kísé...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!
    Köszönjük megkeresését.
    Tájékoztatjuk, hogy a II. János Pál pápa téri játszótéren a régi korhatármegjelölés nélküli csúszda helyére egy, a gyerekeknek nagyobb kihívást jelentő, és
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Schneider Géza elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FŐKERT

  • Erbits Éva bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére