Megoldott

COVID-üzemben "felejtett" ivókutak

Anonim Járókelő

A Budapest Gyógyfürdői még a COVID kapcsán zárta be, illetve nyitotta újra csak csökkentett kapacitással az ivókutakat. Valószínűleg észrevették, hogy ezen milyen jól lehet spórolni, mert hiába nincs már COVID-járvány se közel, se távol, a mai napig csak heti két nap és nagyon limitáltan van nyitva mind a Lukács, mind pedig a Rudas-ivókút.
Valószínűleg nem a 60 Ft/fél liter áron mért víz a legfőbb bevételi forrása a fürdőknek, ezért kimatekolták, hogy inkább zárva tartják az ivókutakat. Ezeknek a vizeknek azonban fontos szerepe van az emberek egészségének a megőrzésében, sokan is látogatják őket - és még többen tennék ezt, ha rendesen nyitva lennének. Így szeretném kérni a jelenlegi nyitva tartás felülvizsgálatát és a városlakók érdekének figyelembe vételét. Értem én, hogy a nagy pénzek a sok turista által megváltott fürdőbelépőből jönnek, de mindenképp jó lenne, ha fővárosi cégként a Budapest Gyógyfürdői a városlakókra is tekintettel lenne, akik ide járnának ivókúrára és visszavezetné a mindennapos nyitva tartást.

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Szent Lukács Gyógyfürdő

Hozzászólások

  • Garami Marika lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Kiss Dóra - Budapest Gyógyvizei és Hévizei Zrt.verified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Járókelő!

    Az ivókút jelenleg valóban hetente 2 napot van nyitva, mivel annak forgalma nem indokolja a további napokon történő nyitvatartást. Tájékoztatjuk, hogy a közeljövőben nem tervezzük
    ...
  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: BGYH Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére