Megoldott

Rahó utca parkolás

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2023. 03. 24.
Újbuda Közterület-felügyelet válasza:
"A jelzett helyszínt Újbuda Közterület-felügyeletének munkatársai több alkalommal ellenőrizték. Az ellenőrzések időpontjában szabálysértést nem tapasztaltak.
Továbbá tájékoztatjuk, hogy parkolást gátló eszköz kihelyezésére a Közterület-felügyeletnek nincs hatásköre."
-----

A Rahó utca 2-8a előtt felfestették fehérrel a sarkon, hogy hol tilos parkolni. Az autósok többször is megállnak rajta a felfestés ellenére is és nem tartják be az 5 méteres távolságot a kereszteződéstől. Így a kukás autó, vagy egy tűzoltóautó nem fog tudni bekanyarodni és a gyalogosok, autósok sem látják be rendesen a kereszteződést, főleg ha egy magas furgon takarja ki az utcát. Fizikai akadályt kell kirakni, mert másból nem fognak érteni.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Rahó u. 2

Hozzászólások

  • Ládi Anna lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Ládi Anna megváltoztatta a bejelentés leírását "A Rahó utca 2-8a előtt felfestették fehérrel a sarkon, hogy hol tilos parkolni. Az autósok többször is megállnak rajta a felfestés ellenére is és nem tartják be az 5 méteres távolságot a kereszteződéstől. Így a kukás autó, vagy egy tűzoltóautó nem fog tudni bekanyarodni és a gyalogosok, autósok sem látják be rendesen...

  • Újbuda Közterület-felügyeletverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő!

    A jelzett helyszínt Újbuda Közterület-felügyeletének munkatársai több alkalommal ellenőrizték. Az ellenőrzések időpontjában szabálysértést nem tapasztaltak.
    Továbbá tájékoztatjuk,...
  • Jakab Imola elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére