Válaszra vár

Feleslegesen megvilágított parkoló

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS: 2023.01.23.
Újbuda Közterület-felügyelet válasza:
"Bejelentését illetékesség hiánya miatt továbbítottuk a BKM Nonprofit Zrt. felé."
------------------
Üdv,

Már volt egy bejelentés a parkolóval kapcsolatban: https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/97516/parkolo-megvilagatasanak-ujragondolasa

Ott más dologról is szó volt, viszont a BKM FŐTÁV Távhőszolgáltatási Divízió ígéretet tett egy részmegoldásra. Bár a teljes lekapcsolás lenne az igazi megoldás, ők ezt ajánlották: „A meglevő fényérzékelős aktiválás mellett időkapcsoló beépítését valósítjuk meg, mely a berendezések elektromos áramhoz jutását csak a 06.00 és 20.00 órák közötti időszakban teszi lehetővé, valamint egy kézi kapcsoló kialakításával a hétvégi működést is korlátozni fogjuk.”

Sajnos ez nem valósult meg. Hétvégén is folyik az üres parkoló megvilágítása és 20:00 után is folytatódik. A főkép mellett hozzászólásokba is csatolok pár képet, amin látszik, hogy melyik nap hány órakor készült a kép.

Mivel a parkolóba csak egy oldalról lehet behajtani, nincs áthaladó forgalom, sorompóval zárt, csak BKM-es dolgozók használják, és mivel a Kresz előírja éjszaka a járművek világításnak használatát, teljesen felesleges megvilágítani az üres parkolót. Amúgy is felesleges lenne, de különösen érdekes, hogy egy energiaválságban erre jut pénz.

Kérem kapcsolják le a parkoló világítását ( Közvilágítás van a környéken!), vagy legalább a korábbi vállalásuk tartsák be.

ui.: a BKM belső udvara is hasonló eset, bár az régen is így volt. Ha nagyon jó fejek, ott is meggondolják, tudnak-e valamit tenni.

Köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Kalotaszeg utca 40

Hozzászólások

  • Garami Marika elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FŐTÁV

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet"-ról "BKM Budapesti Közművek FŐTÁV"-ra.

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés leírását "Üdv, Már volt egy bejelentés a parkolóval kapcsolatban: https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/97516/parkolo-megvilagatasanak-ujragondolasa Ott más dologról is szó volt, viszont a BKM FŐTÁV Távhőszolgáltatási Divízió ígéretet tett egy részmegoldásra. Bár a teljes lekapcsolás lenne az igazi megoldás, ők ezt ajánlo...

  • Újbuda Közterület-felügyeletverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő!

    Bejelentését illetékesség hiánya miatt továbbítottuk a BKM Nonprofit Zrt. felé.

    Üdvözlettel: Újbuda Közterület-felügyelet
  • Schneider Géza elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Nem lett elküldve illetékes felé még.
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Az említett parkoló különböző időpontokban.
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Belső udvar.
  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére