Megoldott

Félrevezető jelzések az úttesten

Az Üllői úton a Könyves K felüljáróról lehajtva a városközpont felé, a Gaál Mózes utca után régebben sávelhúzásos volt a forgalmi rend (régi rend).
Már jó ideje sárga felülfestéssel sávelhúzás nélküli a forgalmi rend (új rend), de a régi rend továbbra is látható: a régi rend szerinti fehér festést ugyan felkaparták, de úgy, hogy a felkapart részen csillogó csíkok látszanak az egykori fehér csíkok helyén. A régi rendet jelzi továbbá az aszfaltba ragasztott macskaszemek sora, amit nem szedtek fel a fehér csíkok csillogóra kaparásakor; így tehát e macskaszemek sora továbbra is jelzi a régi forgalmi rendet.
A csillogó csíkok és az (otthagyott, aszfaltba ragasztott) macskaszemek esőben és sötétben (azaz rosszabb látási viszonyok esetén) sajnos jobban (erősebben) látszanak mint az új rendet jelölő sárga csíkok! Számos jármű így a régi rend szerint sorol!
Javaslom a macskaszemek felszedését és a csillogó csíkok matt anyaggal történő kezelését a csillogás megszüntetése érdekében.

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Üllői út 90

Hozzászólások

  • Takács Miklós hozzászólt a bejelentéshez.

    Miért is lett ez megoldott? Semmi sem történt, továbbra is ozt vannak a félrevezető csíkok és aszfaltba ragasztott macskaszemek.
  • Gál Miklós lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    BUDAPEST KÖZÚT Zrt. szakmai válasza alapján:
    „Az M3-as metró felújításához kapcsolódó munkálatok a végéhez közelednek, amely után megszüntetésre kerül az ideglenes állapot, a prizmák eltávolítását nem...
  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Budapest Közút"-ra.

  • Takács Miklós bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére