Megoldatlan

gyalogos közlekedést zavaró betonkerítés a villamosmegállónál

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2022. 10. 07.

IV. kerület Újpest Önkormányzat válasza:

A betonkerítés nem tartozik Újpest illetékességébe (fővárosi tulajdon). Korábban, más ügyből kifolyólag már foglalkoztunk vele. Felvesszük a kapcsolatot Budapest Főváros Önkormányzatával és megpróbálunk megoldást találni erre a problémára.

----------------------

A Bőröndös utcai villamosmegállónál a gyalogosok átjutását a 4. kerületből a 15. kerületbe zavarja ez a betonfal, mert meg kell kerülni. Azért, hogy ne kelljen megkerülni a falat, hanem egyenes vonalban, előre lehessen a gyalogosoknak a zebrán történő átkelést követően haladni, nagyjából öt méter szélességben ki lehetne bontani a falat "FOK" graffitinél, mert ez a gyalogos közlekedést átjutást jelentősen megkönnyítené Újpestről Rákospalotára.

Probléma helyszíne
Budapest IV. kerület, Újpest, Bőröndös utca

Hozzászólások

  • M.K. Bori lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

    A probléma a bejelentéstől számított 1 éven belül nem oldódott meg, így az belső szabályunk értelmében "Megoldatlan".
  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "A Bőröndös utcai villamosmegállónál a gyalogosok átjutását a 4. kerületből a 15. kerületbe zavarja ez a betonfal, mert meg kell kerülni. Azért, hogy ne kelljen megkerülni a falat, hanem egyenes vonalban, előre lehessen a gyalogosoknak a zebrán történő átkelést követően haladni, nagyjából öt méter szélességben ki ...

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "IV. kerület Újpest Önkormányzata"-ról "Budapest Főváros Önkormányzata"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A betonkerítés nem tartozik Újpest illetékességébe (fővárosi tulajdon). Korábban, más ügyből kifolyólag már foglalkoztunk vele. Felvesszük a kapcsolatot Budapest Főváros Önkormány
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: IV. kerület Újpest Önkormányzata

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére