Megoldott

járdán parkolás + elgörbült poller

FRISSÍTÉS 2022. 09. 05.

II. Kerület Önkormányzata válasza:

A Társasház közös képviselője jelezte, hogy használatban van a kapu. Akkor célszerű lenne eldönteni, hogy használják vagy nem. Ameddig nemleges válasz nincs, addig nincs jogszabályi lehetőség a lezárásra.

----------------------

Bejelentő visszajelzései + fotók a kommentnél:
1. A Városrendészet válasza:
Tisztelt Bejelentő! Kérjük, hogy bejelentését a 06 80 204-965 -ös zöldszámon a városrendészet diszpécserszolgálatánál legyen szíves megtenni a gépjármű rendszámának megadásával. Ebben az esetben a diszpécserek a lehető leghamarabb járőrt küldenek az adott helyszínre."

Idáig magamtól is sikerült eljutnom, mint írtam a bejelentésemben, napi jelleggel hívogatom őket, és szegénykéim hiába jönnek is, de hiába, évek óta nem_oldódik_meg_a_probléma.
2. Tisztelt II. kerületi Önkormányzat!

"célszerű lenne az utólagos posztolás mellett az észlelés időpontjában bejelenteni a szabálytalan parkolást a korábban jelzett számon."

Idézem magam az eredeti bejelentésemből: "én meg hívogathassam napi jelleggel a kerületi rendészetet". Szóval köszi a remek tanácsot, ez eddig pipa, az eredményt, vagyis annak a totális hiányát napi mint nap láthatjuk.

"A kérdésére, hogy miért nincs végig lepollerezve a járda, arra mellékeltünk fotót, amelyen jól látható, hogy az Ön által kapott társasház kapubejárója van a jelzett terület mögött. A legegyszerűbb lenne lepollerezni a járdát végig de akkor Önök sem tudnák használni a kaput...."

Ebben a belső parkolóban parkoltam én magam is bő hat évig, és ugyan első ránézésre valóban úgy tűnhet, hogy ez egy üzemelő kapu, de nem, valójában nem az. Ezt konkrétan a döglött lőtéri kutya nem használja soha, csakis és kizárólag a Török utca felőli kapu üzemel, a Frankel felőlit a büdös életben nem láttam nyitva.

De itt teszem fel a 100 dolláros kérdést: HA mégis ez egy használatban levő kapu volna, mi a paripacsüngőt érnének vele az itt lakók, ha úgyis majdhogynem mindig odaparkol valami pofátlan, és azoktól úgysem lehet kiállni? Mellékelek még pár fotót illusztrációként, csak az elmúlt pár nap terméséből, az, hogy egyszer erre jártak és pünkt nem állt ott senki, az kb. a vak véletlen műve, és a világon semmit sem jelent.

Mindezek fényében rendületlenül várom a probléma mihamarabbi, és legfőképpen működő megoldását!

------------------------------------

FRISSÍTÉS: 2022.08.29.
II. ker. Önkormányzat válasza + képek a válasznál:
"Jelenleg nem áll ott senki és ez a helyzet az ellenőrzések döntő többségében is. Utólag fénykép felvétel alapján a jogszabályok szerint nem lehet eljárni, így célszerű lenne az utólagos posztolás mellett az észlelés időpontjában bejelenteni a szabálytalan parkolást a korábban jelzett számon.

A kérdésére, hogy miért nincs végig lepollerezve a járda, arra mellékeltünk fotót, amelyen jól látható, hogy az Ön által kapott társasház kapubejárója van a jelzett terület mögött. A legegyszerűbb lenne lepollerezni a járdát végig de akkor Önök sem tudnák használni a kaput...."
----------------------------------------------
Természetesen már_megint a járdán parkol egy pofátlan + az egyik poller hónapok óta ferde. Itt merül fel a kérdés: miért is hagytak ki egy szép nagy szakaszt a pollerezésben, hogy zavartalanul tudjanak továbbra is felparkolni a járdára a gátlástalan autósok, én meg hívogathassam napi jelleggel a kerületi rendészetet?

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Frankel Leó út 24

Hozzászólások

  • Garami Marika lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • II. kerületi Önkormányzatverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Admin!

    Az egyeztetések után újabb parkolásgátló oszlopok remélhetőleg végleg megoldják a problémát.

    Üdvözlettel,
    II. Kerület Önkormányzata
  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Sleepy Claus hozzászólt a bejelentéshez.

    Kis beruházással a ház is megoldhatná:
    https://bit.ly/3x10LiD
    Ennyi erővel persze még az önkormányzat is tehetne lépéseket. Remélem megoldódik a bejelentésed, mert nagyon bosszantó, hogy mindenhol par...
  • Fodor Dávid hozzászólt a bejelentéshez.

    Mondjuk az érdekelne, hogy a háromból melyik k.k. mondta ezt, mert a Margit krt. 5/a, az 5/b, és a Frankel 24.-ből is parkolnak itt lakók, de igazából mindegy. Gyanús, hogy valamiféle vészkijáratnak a...
  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerület Közterület-felügyeleti Csoport

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "Bejelentő visszajelzései + fotók a kommentnél: 1. A Városrendészet válasza: Tisztelt Bejelentő! Kérjük, hogy bejelentését a 06 80 204-965 -ös zöldszámon a városrendészet diszpécserszolgálatánál legyen szíves megtenni a gépjármű rendszámának megadásával. Ebben az esetben a diszpécserek a lehető leghamarabb járő...

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "II. kerületi Városfejlesztő Zrt."-ról "II. kerület Közterület-felügyeleti Csoport"-ra.

  • II. kerületi Önkormányzatverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    T. Bejelentő!

    A Társasház közös képviselője jelezte, hogy használatban van a kapu. Akkor célszerű lenne eldönteni, hogy használják vagy nem. Ameddig nemleges válasz nincs, addig nincs jogszabályi leh...
  • Garami Marika elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerületi Városfejlesztő Zrt.

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés leírását "Természetesen már_megint a járdán parkol egy pofátlan + az egyik poller hónapok óta ferde. Itt merül fel a kérdés: miért is hagytak ki egy szép nagy szakaszt a pollerezésben, hogy zavartalanul tudjanak továbbra is felparkolni a járdára a gátlástalan autósok, én meg hívogathassam napi jelleggel a kerületi rendészetet?"-...

  • Fodor Dávid hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt II. kerületi Önkormányzat!

    "célszerű lenne az utólagos posztolás mellett az észlelés időpontjában bejelenteni a szabálytalan parkolást a korábban jelzett számon."

    Idézem magam az eredeti be
    ...
  • Fodor Dávid hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.!

    "A Városrendészet válasza:
    Tisztelt Bejelentő! Kérjük, hogy bejelentését a 06 80 204-965 -ös zöldszámon a városrendészet diszpécserszolgálatánál legyen szív
    ...
  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • II. kerületi Önkormányzatverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő!

    Jelenleg nem áll ott senki és ez a helyzet az ellenőrzések döntő többségében is. Utólag fénykép felvétel alapján a jogszabályok szerint nem lehet eljárni, így célszerű lenne az ut
    ...
  • II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.verified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    A Városrendészet válasza:
    Tisztelt Bejelentő! Kérjük, hogy bejelentését a 06 80 204-965 -ös zöldszámon a városrendészet diszpécserszolgálatánál legyen szíves megtenni a gépjármű rendszámának megadásáv...
  • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

  • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Szia Dávid!
    Tapasztalataink alapján, folyamatban lévő szabálytalan parkolás esetén a legtöbbször az azonnali helyszíni fellépés a legcélravezetőbb, ezért arra kérünk, hogyha legközelebb észlelsz hason
    ...
  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés állapotát "Megoldásra vár"-ról "Válaszra vár"-ra.

  • T Julcsi megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.verified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő!
    Köszönjük észrevételét. Bejelentését rögzítettük és továbbítottuk. A bejelentésben foglalt probléma érdemi megoldásáig kérjük szíves türelmét.
  • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerületi Városfejlesztő Zrt.

  • Fodor Dávid bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    1
    Válaszra vár
    1

    Járdán parkolás

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Rózsa Géza
    Illetékes: II. kerület Közterület-felügyeleti Csoport
    Árpád fejedelem útja (II. kerület)
  • Megerősítésre vár
    2
    Megerősítésre vár
    2

    Szabálytalan parkolás, járda blokkolása

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: II. kerület Közterület-felügyeleti Csoport
    Hűvösvölgyi út (II. kerület)
  • Megerősítésre vár
    2
    Megerősítésre vár
    2

    Kereszteződésbe parkolás

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: II. kerület Közterület-felügyeleti Csoport
    Lövőház utca (II. kerület)
  Vissza az oldal tetejére