Megoldott

Hiányzó utcatáblák a Késmárk utcán és környékén

Anonim Járókelő

Tisztelt Önkormányzat!

Szeretném felhívni a figyelmüket, hogy a XV. Késmárk utcában és a környező mellékutcákban (Hűtő, Vasgolyó, Fázis) és a Rákospalotai körvasút soron a kereszteződésekben egyetlen utcanévtábla sincs kihelyezve, illetve a környéken lévő két darab (magánkezdeményezésűnek tűnő) utcatábla mindegyike hibás.

A fenti két képen látható táblákon látható információk:

-A "Körvasút sor" esetén tévesek, mivel az utca neve valójában Rákospalotai körvasút sor (a Körvasút sor a XVI. kerületben található), és nem Rákospalota, hanem Újpalota a városrész neve.
-A "Késmárk utca/Drégelyvár út" irányjelző táblák esetében nem Drégelyvár út, hanem Drégelyvár utca, ami pedig nem Rákospalota, hanem Pestújhely és Újpalota határutcája.

Hangsúlyozom ugyanakkor, hogy a téves, illetve pontatlan utcatáblák jelentik a kisebb problémát, a nagyobb gond, hogy a környék további útkereszteződéseiben egyáltalán nincs utcatábla. Pedig ezek a táblák segítenének megérteni pl. a Késmárk utca fura számozását (a páros oldal ugyanis 6-os számmal kezdődik, majd ezt követi a 2 és a 8), de egyébként is praktikus volna jelezni pl. a kerülethatárt képező Rákospalotai határút mentén, hogy melyi kutca hol van és merre halad. Amennyiben egyetértenek az utcatáblák szükségességével, kérem, legalább néhány helyen pótolják őket.

Probléma helyszíne
Budapest XV. kerület, XV. kerület

Hozzászólások

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  A fényképen szereplő utcatáblákat valóban lecserélték, az megoldottnak tekinthető. A környéken (Késmárk utca távolabbi szakasza) majd körülnézek a közeljövőben és visszajelzek vannak-e utcatáblák.
 • Sági Katalin hozzászólt a bejelentéshez.

  Kedves Bejelentő, megoldódott a probléma?
 • Szabó Viktor hozzászólt a bejelentéshez.

  A bejelentést ismételten elküldtük.
 • Az adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XV. kerület Újpalota Önkormányzata

 • Az adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XV. kerület Újpalota Önkormányzata

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére