Válaszra vár

Szelektív gyűjtők elvitelének kérése

Az alábbi kéréssel fordulunk Önökhöz:

Az évekkel ezelőtt a házunk elé állított szelektív hulladékgyűjtők hatalmas zajszintje elviselhetetlen számunkra, a nap szinte bármely szakaszában.

Bejelentettük a problémát már a letelepítésükkor, és a közös képviselő azóta többször is, de sajnos nem járt, nem jártunk eredménnyel.

A kibocsátott zajszint károsodásokat jelenthet több lakónak is, a környéken lévő lakóházak többi lakóinak is, mivel a szelektív üveggyűjtők rendkívül közel vannak a társasházunkhoz, környező házakhoz.
A home office munkavégzést is nagyon megnehezíti, ami szintén sokunkat érint.

Az üvegek bedobása a gyűjtőkbe olyan, mintha a lakásunkban történne. Vannak, akik hétvégén, éjszaka, vagy korán reggel, hajnalban dobálják ki az üvegeiket, nem kímélve a társasházak lakóit. A napközbeni üveg bedobások is rendkívüli zajszinttel járnak a gyűjtők rendkívüli közelsége miatt. Nem látni ilyen közelségre példákat.

A gyűjtők ürítése pedig rémesen, kíméletlenül hatalmas zajjal jár. A társasház földszintjén élő nyugdíjas hölgy is borzasztó alvászavarokról, álmatlanságról, stresszről , illetve a felriadásokról számolt be, amit mindenekelőtt a gyűjtők ürítése és az üvegek bedobálása okoz.

A szelektív gyűjtők elvitelében kérjük a segítségüket, hogy ezektől a kellemetlen zajhatásoktól mentesen, nyugodtan élhessünk.

Készítettünk hangfelvételeket a minket érő zajhatásokról, illetve fotókat a szelektív gyűjtök mellé lerakott szemetekről is. Csatoljuk.
Videó: https://drive.google.com/file/d/19jezBM8A2FG3flJiFdRfw3vG704sunIU/view?usp=sharing

Nagyon bízunk a segítségükben, köszönettel :

Probléma helyszíne
Budapest XII. kerület, Hegyvidék, Hegyalja út 95

Hozzászólások

  • Bardócz Csaba elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata

  • Bardócz Csaba megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata"-ra.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére