Megoldatlan

Jelzőlámpa logisztika

Anonim Járókelő

Ha a X. kerületben a Pongrác út felől a Salgótarjáni útról a Könyves Kálmán körútra kanyarodnánk balra, két sáv és két lámpa van: egy egyenesen és jobbra, a másik balra kanyarodó. AZ egyenesen és jobbra kanyarodó sáv hamarabb lesz zöld (hiszen miközben egyenesen mennek vagy jobbra kanyarodnak a járművek, velük párhuzamosan a villamos és a gépjármű forgalom is tud haladni a Salgótarjáni úton, keresztbe a körúton). Bár tábla jelzi a sávokban a kötelező haladási irányt. a sáv tele zöldje miatt ebből a sávból is nagyon sok jármű (legalább az arra haladók fele) simán balra kanyarodik, a Könyves Kálmán körútra - miközben keresztben gépjármű + villamos forgalom megy. Majd amikor a balra kanyarodó sáv is zöldet kap, még veszélyesebb lesz a helyzet, hiszen elvileg egy sáv kanyarodhatna balra, így senki nem várja, hogy jobbról egy jármű simán rákanyarodik a sávunkra.
Megoldás lehet az egyenesen/jobbra lámpa fölé egy Balra kanyarodni tilos tábla, a lámpa zöldjére egy egyenesen/jobbra matrica. Valamint egy kamera, így jelentős bevétel is biztosítva lenne a szabálytalankodók által.

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Salgótarjáni u. 14

Hozzászólások

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A Jarokelo.hu oldalra a Salgótarjáni u. – Hungária krt. kereszteződés forgalmi rendjével kapcsolatos bejelentésére az alábbiakról tájékoztatjuk.
    A Zách u. felől a Salgótarjáni utc
    ...
  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Horváth Péter hozzászólt a bejelentéshez.

    Igen, a jobb oldali lámpán a telezöld egyértelműen hibás...
  • Csanádi György elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére