Megoldatlan

Óriási kátyúk

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS: 2022.06.13.
Bejelentő kiegészítése:
Kedves Katalin!
Szeretném megkérdezni, hogy a helyszínt voltak-e megtekinteni? Ezek után a lényeg a veszély elhárítása lenne! Nem útépítés volt a téma, hanem a veszélyes útszakasz jelzése és javítása. Kérjük vegyék figyelembe az emberek biztonságát mind gyalogos, mind járművel közlekedők szempontjából! Nagyon várom a válaszukat!
Egy járókelő

--------------------------------

FRISSÍTÉS: 2022.06.13.
Önkormányzati válasz:
"Megkeresésével összefüggésben az Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft.-vel történt egyeztetést követően az alábbi tájékoztatást tudom adni.

A bejelentésben szereplő utca szerepel abban az önkormányzati útfejlesztési tervezési csomagban, mely Aranyhegy térségére készült. Azonban a tervek kivitelezésének időpontja egyelőre bizonytalan több okból is.
Az elkészült közel 100 millió forintos tervezési csomag - mely tartalmazza az utcák szilárd burkolatának, csapadékvíz-elvezetésének, valamint a járdák kialakítási részleteit - kapcsán megállapításra került, hogy a Kőpor köz (Kolta utca- Saroglya utca közötti szakasz) szilárd burkolattal való ellátása során komplex beavatkozásra van szükség, mivel a környék teljes csapadékvíz-elvezetési rendszerének kapacitásbővítése indokolt. Ennek oka, hogy a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. – mint szakhatósági engedélyező – jelezte, hogy csakis abban az esetben adja ki a szükséges hozzájárulást, amennyiben a hiányzó befogadó hálózat fejlesztésre kerül, ami ebben az esetben szinte a teljes Aranyhegyi – Ürömhegyi csapadékvíz-elvezetési rendszer fejlesztését és kapacitásbővítését jelenti.

A leírtak tükrében, a fejlesztés nagyságára és komplexitására tekintettel, kérjük szíves türelmét az út és a járda megépülésének megvalósulásáig."

--------------------------------------------------
FRISSÍTÉS: 2022.06.03.
III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat válasza:
"Megkeresését továbbítottuk az Óbudai Vagyonkezelő Zrt. felé ügyintézés céljából."
---------------------
Az út egészén életveszélyes kátyúk keletkeztek az esőzések miatt. Autók mehetnek tönkre, ha belehajtanak, illetve emberek sérülhetnek meg, mivel nincsen járda.

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Kőpor köz 29

Hozzászólások

  • g g lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    A probléma a bejelentéstől számított 1 éven belül nem oldódott meg, így az belső szabályunk értelmében "Megoldatlan".
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    2022. 12. 14-e óta egy ideiglenes veszélyre figyelmeztető táblát helyeztek el az óriás kátyúknál. Ezek javítása a mai napig nem történt meg. Sajnos azt sem tudjuk meg a táblákból, hogy milyen veszély...
  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Szemétlerakó alakul a gödörben.
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Kedves ÓBKF,

    Én, mint a Kőpor köz lakosa nem tudok arról, hogy az utca az üzemeltetésem alá került volna. Erről egy hivatalos dokumentumot szívesen látnék. Ez azt is jelenti akkor, hogy lezárhatom és...
  • g g megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.


    Tisztelt Járókelő Egyesület!

    A 00102662 számú levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy 2019. év nyarán a Kőpor közben lakó ingatlantulajdonosok (kapcsolattartó és a munka kezdeményezője: Rakonczay E
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

  • Garami Marika elküldte az ügyet az illetékesnek: III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS: 2022.06.03. III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat válasza: "Megkeresését továbbítottuk az Óbudai Vagyonkezelő Zrt. felé ügyintézés céljából." --------------------- Az út egészén életveszélyes kátyúk keletkeztek az esőzések miatt. Autók mehetnek tönkre, ha belehajtanak, illetve emberek sérül...

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés illetékesét "III. kerület Óbudai Vagyonkezelő NZrt."-ról "III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata"-ra.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Kedves Katalin!
    Szeretném megkérdezni, hogy a helyszínt voltak-e megtekinteni? Ezek után a lényeg a veszély elhárítása lenne! Nem útépítés volt a téma, hanem a veszélyes útszakasz jelzése és javítása....
  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Megkeresésével összefüggésben az Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft.-vel történt egyeztetést követően az alábbi tájékoztatást tudom adni.

    A bejelentésben szereplő utc
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Pál András elküldte az ügyet az illetékesnek: III. kerület Óbudai Vagyonkezelő NZrt.

  • Pál András megváltoztatta a bejelentés leírását "Az út egészén életveszélyes kátyúk keletkeztek az esőzések miatt. Autók mehetnek tönkre, ha belehajtanak, illetve emberek sérülhetnek meg, mivel nincsen járda."-ról "FRISSÍTÉS: 2022.06.03. III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat válasza: "Megkeresését továbbítottuk az Óbudai Vagyonkezelő Zrt. felé ügyintéz...

  • Pál András megváltoztatta a bejelentés illetékesét "III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata"-ról "III. kerület Óbudai Vagyonkezelő NZrt."-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Megkeresését továbbítottuk az Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft. felé ügyintézés céljából.

    Intézkedésig türelmét kérjük!

    Tisztelettel:
    Illés Katalin
    ügyfélkapcsolat
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • H B L elküldte az ügyet az illetékesnek: III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére