Megoldatlan

Hajógyári sziget szemét

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS: 2022.05.13.
Bejelentő visszajelzése:
"Mint ahogy leírtam, előtte (vasárnap reggel) történt egy rendkívüli, nagyon alapos takarítás a szigeten a szintén szeméttel járó 'CityMatiné' után (minden nap kijárok, így eléggé pontosan tudom, hogy melyik takarítás felel meg a normális menetrendnek és melyik nem). Ez a különbség a szombati és a vasárnapi rendezvény utáni takarításban számomra azt sugallja, hogy a rendezvények előtt fontosnak tartják a tisztaságot, utánuk viszont nem (még inkább, mivel mindkét rendezvény ugyanakkor, este 10-kor ért véget). Egy dolog az, hogy minden hétvégén szemetelnek, grilleznek stb. egyes emberek, de sokkal súlyosabbnak találom, hogy egy bejelentett rendezvény utáni napon nem történik takarítás."
--------------------
FRISSÍTÉS: 2022. 05.11.
"A 00100694 számú bejelentésben jelzett hulladékkal kapcsolatban tájékoztatom, hogy az fővárosi terület, nem az önkormányzatunk illetékessége.
Tisztelettel:
Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet

---

FRISSÍTÉS 2022.05.03.
III.ker. Önkorm. válasza: "Megkeresését továbbítottuk az Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet felé ügyintézés céljából."

---------------

A bulikkal teli hétvége után sajnos rengeteg szemét maradt a szigeten. Kihangsúlyoznám, hogy a lefényképezett szintén szemetes tűzrakóhely az újonnan természetvédelmi területnek nyílvánított Dunaparton van. Túlfolyó kukából több van, a K-hídnál és a szigetcsúcs felé is.
A két hétvégi rendezvény között gyönyörűen kitakarítottak mindent, a vasárnap maradékát viszont már nem. Kérem, hogy általánosságban is ne csak a rendezvények előtt takarítsanak, hanem azelőtt is, mielőtt ismét nem szemetelő, csendes stb. parkhasználók szeretnék igénybe venni a szigetet. Köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Budapest Hajógyári sziget Hrsz: 23796/58

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Pál András elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FKF

  • Pál András megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS: 2022. 05.11. "A 00100694 számú bejelentésben jelzett hulladékkal kapcsolatban tájékoztatom, hogy az fővárosi terület, nem az önkormányzatunk illetékessége. Tisztelettel: Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet --- FRISSÍTÉS 2022.05.03. III.ker. Önkorm. válasza: "Megkeresését továbbítottuk az Óbuda-B...

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt BKM FKF Köztisztasági Divízió!
    Köszönöm a válaszukat. Nem akartam pontosítani a 'bulik' milyenségét, hogy ne legyen politikai töltete a bejelentésemnek, de Május 1-én a 'Mi Hazánk Majális' le
    ...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!
    Köszönjük megkeresését.
    Társaságunk a Közszolgáltatási Szerződése alapján, az abban meghatározott gyakoriság szerint gondoskodik többek között a Hajógyári sziget takarításáról.
    Táj
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • W Kriszta elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FKF

  • W Kriszta megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2022.05.03. III.ker. Önkorm. válasza: "Megkeresését továbbítottuk az Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet felé ügyintézés céljából." --------------- A bulikkal teli hétvége után sajnos rengeteg szemét maradt a szigeten. Kihangsúlyoznám, hogy a lefényképezett szintén szemetes tűzrakóhely az újonnan ...

  • W Kriszta megváltoztatta a bejelentés illetékesét "III. kerület ÓBKF Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet"-ról "BKM Budapesti Közművek FKF"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő Egyesület!

    A 00100694 számú bejelentésben jelzett hulladékkal kapcsolatban tájékoztatom, hogy az fővárosi terület, nem az önkormányzatunk illetékessége.

    Tisztelettel:

    Óbuda-Békás...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Török Vazul elküldte az ügyet az illetékesnek: III. kerület ÓBKF Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet

  • Török Vazul megváltoztatta a bejelentés leírását "A bulikkal teli hétvége után sajnos rengeteg szemét maradt a szigeten. Kihangsúlyoznám, hogy a lefényképezett szintén szemetes tűzrakóhely az újonnan természetvédelmi területnek nyílvánított Dunaparton van. Túlfolyó kukából több van, a K-hídnál és a szigetcsúcs felé is. A két hétvégi rendezvény között gyöny...

  • Török Vazul megváltoztatta a bejelentés illetékesét "III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata"-ról "III. kerület ÓBKF Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Megkeresését továbbítottuk az Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet felé ügyintézés céljából.

    Intézkedésig türelmét kérjük!

    Tisztelettel:
    Illés Katalin
    ügyfélkapcsolati munkat
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Ügy Intéző elküldte az ügyet az illetékesnek: III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére