Megoldatlan

Illegális zöldhulladék elhelyezés

FRISSÍTVE: 2020.08.15

Szmolnica sétány ezen területén sajnos rendszeres az illegális zöldhulladék elhelyezése, az azt tiltó tábla ellenére is.!
Kérném az illetékest a zöldhulladék elszállítására.

Sajnos ez a jelenség évek óta folyamatos, kérdezném az illetékest, hogy várható e ez ügyben további intézkedés, a tiltó tábla kihelyezésén túl, ami sajnos nem elég.
Esetleg a környék lakóinak tájékoztatása a zöldhulladék elhelyezésének lehetőségeiről, közösségi komposztáló kialakítása, térfigyelő kamera kihelyezése stb.?

Válaszukat köszönöm

Probléma helyszíne
Szentendre Károly u. 4

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Vargáné Nagy Szilvia elküldte az ügyet az illetékesnek: Szentendre Önkormányzata

  • Vargáné Nagy Szilvia megváltoztatta a bejelentés leírását "Szmolnica sétány ezen területén sajnos rendszeres az illegális zöldhulladék elhelyezése, az azt tiltó tábla ellenére is.! Kérném az illetékest a zöldhulladék elszállítására. Sajnos ez a jelenség évek óta folyamatos, kérdezném az illetékest, hogy várható e ez ügyben további intézkedés, a tiltó tábla...

  • Vargáné Nagy Szilvia megváltoztatta a bejelentés leírását "Szmolnica sétány ezen területén sajnos rendszeres az illegális zöldhulladék elhelyezése, az azt tiltó tábla ellenére is. ???? Kérném az illetékest a zöldhulladék elszállítására. Sajnos ez a jelenség évek óta folyamatos, kérdezném az illetékest, hogy várható e ez ügyben további intézkedés, a tiltó t...

  • Vargáné Nagy Szilvia elküldte az ügyet az illetékesnek: Szentendre Önkormányzata

  • Vargáné Nagy Szilvia bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére